Antena Meniu Search
x

Video Motivul pentru care elevul de 15 ani a scos cuţitul în sala de sport din Bacău. Ce i-a spus profesoara cu câteva momente înainte

Nici nu a început bine şcoala că incidentele violente au reapărut. Protagonist a fost de această dată un elev de 15 ani de la Liceul cu Program Sportiv din Bacău care şi-a ameninţat profesorul, cu un cuţit. Scandalul ar fi pornit pe fondul unui conflict spontan, iar elevul a scos arma albă din ghiozdan.

de Adrian Obreja

la 20.04.2023, 14:03

Vezi și

Spre norocul profesoarei, un alt cadru didactic a intervenit pentru a o salva, iar elevul a aruncat briceagul și a fugit din școală. Atunci, profesorii au sunat la 112 și polițiștii l-au găsit pe băiat undeva în oraș. Adolescentul a fot reținut și dus la audieri, după care s-a emis o ordonanță pentru 24 de ore. 

Totul ar fi pornit de la discuție contradictorie între cei doi. Profesoara l-a rugat pe acesta să iasă din sală pentru că îi deranja ora, moment în care băiatul a scos briceagul și a amenințat-o.

Un alt incident grav petrecut într-o sală de clasă

Un alt incident grav a avut loc într-o loc într-un liceu din Vrancea. Doi elevi au fost filmați în timp ce îl băteau cu brutalitate pe un al treilea. L-au lovit în nenumărate rânduri cu pumnii și picioarele, până când victima a reușit să fugă și să se ascundă într-o altă clasă.

Momentul revoltător a fost surprins de ceilalți elevi care nu au intervenit. Poliția a deschis un dosar penal și încearcă să stabilească ce măsuri se pot lua în cazul elevilor, având în vedere că este vorba de copii cu vârte între 14 și 16 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Motivul pentru care elevul de 15 ani a scos cuţitul în sala de sport din Bacău. Ce i-a spus profesoara cu câteva momente înainte