Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care femeia internată la psihiatria din Dâmboviţa a ucis o altă pacientă: s-a răzbunat pe propria mamă, care nu voia să o ia acasă

Pacienta internată la Spitalul de Psihiatrie Gura Ocniţei din Dâmboviţa care a ucis altă femeie bolnavă după ce a strangulat-o a făcut lumină. Motivul halucinant pentru care a recurs la acest gest este că a dorit să se răzbune pe propria mamă, care nu a vrut să o ia acasă, pacienta fiind disgnosticată cu schizofrenie paranoidă. Femeie îşi doreşte să ajungă la închisoare pentru a nu îşi mai vedea mama.

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 15:35

Motivul pentru care femeia internată la Psihiatria din Târgovişte a ucis o altă pacientă: s-a răzbunat pe propria mamă, care nu voia să o ia acasă
Motivul pentru care femeia internată la Psihiatria din Târgovişte a ucis o altă pacientă: s-a răzbunat pe propria mamă, care nu voia să o ia acasă

Femeia internată la Spitalul Gura Ocniţei şi care sâmbătă a sugrumat o altă pacientă, aceasta decedând, are 32 de ani, este diagnosticată cu schizofrenie paranoidă şi este internată de 14 ani în spital.

Surse medicale au declarat pentru News.ro că pacienta a omorât-o pe femeia internată pentru a se răzbuna pe mama sa, fiindcă nu voia să o ia acasă. 

Femeie vrea să ajungă la închisoare pentru a scăpa de mama ei

Femeia anchetată pentru omor le-a spus cadrelor medicale şi anchetatorilor că vrea să ajungă „la puşcărie”, unde mama ei, care nu o vrea în familie, dar care o vizita în spital, să nu o mai poată vedea. Mai mult, tânăra bolnavă a spus că dacă până în seara aceleiaşi zile nu va ajunge acolo unde îşi doreşte, după gratii, va ucide din nou. 

În plus, bolnava a admis că a atras-o pe cealaltă pacientă într-o zonă unde nu se află personal medical, ca să o poată ucide. 

Femeia de 32 de ani se află în prezent internată într-o cameră specială de supraveghere, unde este izolată, monitorizată video şi de unde nu are acces la restul pacienţilor. În paralel cu ancheta judiciară, în cadrul spitalului are loc şi o anchetă internă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Motivul pentru care femeia internată la psihiatria din Dâmboviţa a ucis o altă pacientă: s-a răzbunat pe propria mamă, care nu voia să o ia acasă