Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Motivul pentru care un şofer de Uber ar fi fost ucis, în Prahova. Îşi ducea călăul acasă la concubină, dar n-a mai apucat să termine cursa

Crimă înfiorătoare în judeţul Prahova. Un şofer de Uber a fost ucis de un client, care apoi a încercat să-şi acopere urmele. A furat autoturismul şi l-a incendiat la zeci de kilometri distanţă. 

de Bogdan Dinu

la 09.10.2024 , 21:18

Primele date din anchetă arată că totul ar fi pornit de la un conflict spontan între șoferul ridesharing și tânărul de 21 de ani, clientul victimei.

Cursa a fost solicitată de către tânăr pentru a ajunge în localitatea Bărcăneşti, unde ar locui, spun surse din anchetă, la concubina să, însă fără forme legale. Destinația finală a fost o stradă din Snagov. Din motive încă necunoscute, între cei doi ar fi izbucnit un conflict care a degenerat. La un moment dat cei doi s-au dat jos din autoturism, moment în care agresorul i-a aplicat victimei zeci de lovituri de cuțit, până ce acesta a rămas fără suflare. 

A incendiat maşina ca să scape de urme

Articolul continuă după reclamă

Ca să își ascundă fapta, presupusul criminal a ascuns cadavrul într-o pădure din Snagov. A luat mașina victimei, deşi nu avea permis, cu care a mers până în localitatea Bătești, din comuna prahoveană Brazi. A incendiat autoturismul, după care a plecat acasă la concubină, în localitatea Bărcăneşti.

Pe acelaşi subiect

Un localnic i-a sesizat pe polițiști după ce a văzut că mașina era cuprinsă de flăcări. După ce pompierii au stins focul, polițiștii au găsit mai multe probe care duceau spre varianta unei crime.

Din anchetă a reieșit faptul că victima a fost ucisă cu 22 de lovituri de cuțit.

Tânărul de 21 de ani a fost reținut de polițiștii prahoveni și este acum cercetat de procurori.

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » Motivul pentru care un şofer de Uber ar fi fost ucis, în Prahova. Îşi ducea călăul acasă la concubină, dar n-a mai apucat să termine cursa