Antena Meniu Search
x

Video Motoare puternice, mașini tunate și mulți cai putere la Romexpo. Scârţâitul cauciucurilor, muzică pentru urechile cunoscătorilor

Motoare puternice, mașini tunate și mulți cai putere. A fost spectacol astăzi la Romexpo la unul dintre cele mai mari evenimente auto din țară. Peste 20.000 de oameni au venit pentru a-i cunoaște pe piloții de drift sau pentru a admira mașinile recondiționate. Pe lângă caii-putere, senzaţie au făcut şi oamenii putere.   

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.06.2023, 20:18

Vezi și

Spectacolul a mers ca pe roate la Romexpo, la unul dintre cele mai aşteptate evenimente auto din țară. Scârţâitul cauciucurilor a fost muzică pentru urechile cunoscătorilor.

Marius Mitrache, pilot de drift: Ce vedeți aici este o demonstrație, dar concursul propriu-zis se desfășoară pe un circuit la viteze mai mari și între două mașini. Este un sport extrem de complex, pentru că implică foartă multă dedicare și foarte mult antrenament.

Pasionații de mașini din toată țara au venit să îi cunoască pe piloți, dar și să admire mașinile puternice.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Pe lângă demonstrațiile spectaculoase, pasionații de tuning au avut ocazia să își expună mașinile în incinta evenimentului. Mașini după care toată lumea ar întoarce privirea, dacă le-ar vedea pe șosea.

Pe acelaşi subiect

Timp de luni bune, Amina a muncit la mașina ei. Un amic a ajutat-o să transforme vechea mașină în bolidul de astăzi.

Amina Harak, expozant: Este o mașină veche, din 1995. A necesitat foarte multă mentenanță, iar ca modificări nu am putut să schimb extrem de mult că vreau să rămână clasic.

Motoare puternice, mașini tunate și mulți cai putere

Caii-putere se combină perfect cu forţa fizică.

Andreea Andreescu, organizator: Nu contează că un camion poate avea peste patru tone, nu contează câți cai putere are o mașină care încearcă să demareze pe loc, oamenii ăștia ne demonstrează că legile fizicii pot fi învinse și că forța brută a omului poate învinge câteodată forța mașinii.

Vlad: Pentru noi este foarte ușor. Pentru un om normal este foarte greu. Avem greutăți de peste 350 de kilograme, camioane de peste 17 tone de tras. Nu este ușor ceea ce facem, dar este pasiunea noastră.

Pentru cei care vor să tureze motoarele, show-ul continuă și mâine la Romexpo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Motoare puternice, mașini tunate și mulți cai putere la Romexpo. Scârţâitul cauciucurilor, muzică pentru urechile cunoscătorilor