Antena Meniu Search
x

Un tânăr motociclist a murit nevinovat azi noapte, în București, spulberat de şoferul unei companii de ride-sharing

Un motociclist a murit pe loc, noaptea trecută, în București, după ce a fost spulberat, la intersecția Bd. Iuliu Maniu cu Str. Valea Lungă, de șoferul unei companii de ride-sharing. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 26 de ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.08.2020, 07:23

  • Medicii s-au luptat o oră să salveze viaţa motociclistului.
  • La volanul maşinii care a lovit motociclistul se afla şoferul unei companii de ride-sharing.

Nenorocirea s-a produs la scurt timp după miezul nopţii.

În jurul orei 1.10, polițiștii de la Brigada Rutieră au fost alertați prin apel la 112 că la intersecția bulevardul Iuliu Maniu cu strada Valea Lungă s-a produs un grav accident rutier.

Din primele informații, șoferul unei companii de ride-sharing circula pe strada Valea Lungă când a acroșat un motociclist care se deplasa pe bulevardul Iuliu Maniu dispre strada Apusului.

Impactul a fost teribil.

Echipajul SMURD l-a resuscitat timp de o oră pe tânărul motociclist, însă acesta nu a mai putut fi salvat, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Martorii spun că șoferul nu a respectat semnele de circulație

La volanul maşinii care a spulberat motociclistul se afla şoferul unei companii de ride-sharing. Martorii spun că acesta ar fi mers înainte, în loc să facă dreapta, aşa cum îl obliga un semn de circulaţie. La momentul accidentului avea şi clienţi pe bancheta din spate.

"Au rezultat alte două victime care se aflau pasagere în autovehiculul implicat în accident. Acestea au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat Claudiu Costea, de la Brigada Rutieră.

Testat pentru alcoolemie, șoferul companiei de ride-sharing a avut rezultatul zero. 

Ce spune Poliția

În jurul orei 01.10, prin apel 112 Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc la intersectia Bd. Iuliu Maniu-str. Valea Lungă.

Conducătorul unui autovehicul care circula pe str.Valea Lunga a intrat in coliziune un motociclist care se deplasa pe Bld.Iuliu Maniu dinspre str.Apusului

In urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului, după ce in prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Totodata, doua persoane care se aflau in autovehicul au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Se efectuează cercetarea la fata locului in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Pe parcursul efectuării cercetării la fata locului traficul rutier a fost restricționat pe bulevardul Iuliu Maniu, sensul de mers către strada Lujerului.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Alexandra Duminică.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tânăr motociclist a murit nevinovat azi noapte, în București, spulberat de şoferul unei companii de ride-sharing