Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Motociclist băgat în spital de o șoferiță care ar fi întors pe linia dublă continuă: "S-a auzit buşitura. Şi după maşină l-am văzut pe el jos"

Accident grav, aseară, la ieşirea din Târgoviște. Un motociclist a ajuns la spital după ce a intrat în plin într-un autoturism care i-a tăiat faţa. Maşina era condusă de o tânără care ar fi întors pe linie dublă continuă. Aceasta s-a ales doar cu sperietura. 

De Redactia Observator la 11.05.2021, 08:36
Vezi și

A murit?

N-a murit.

Întins pe asfalt este un motociclist de 35 de ani. A fost rănit grav după ce o tânără de 22 de ani, care ar fi întors pe linie dublă continuă, i-a intrat în faţă. Bărbatul nu a mai putut evita impactul. 

Ieşeam din curte şi am auzit buşitură.

Pe acelaşi subiect

S-a auzit tare?

S-a auzit buşitura, da. Şi după maşină l-am văzut pe ăsta jos. Şi pe ea oprită. 

Florin Matei, ISU Dâmboviţa: La faţa locului am găsit un autoturism intrat în coliziune cu o motocicletă din care a rezultat o victimă, respectiv conducătorul motocicletei.

Șoferița a suferit un atac de panică

După impact, motociclistul a ajuns la spital, iar tânăra a suferit un atac de panică. 

Am înţeles că ar fi întors aici. A vrut să întoarcă aici pe linie continuă, şoferiţa?

Păi, fata asta, de aici. Că ea stă aici, peste drum. 

A, şi aici a vrut să intre?

Cred că a dat să întoarcă...Şi ăla unde să mai ducă?

Pe numele tinerei şoferiţe, care ar avea permis de conducere de aproximativ un an, s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Motociclist băgat în spital de o șoferiță care ar fi întors pe linia dublă continuă: "S-a auzit buşitura. Şi după maşină l-am văzut pe el jos"