Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Motociclist de 19 ani, spulberat de un şofer ucrainean beat. Accident grav într-o intersecţie din Timişoara

Un motociclist a fost rănit într-un accident rutier care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, într-o intersecţie din Timişoara. Un şofer ucrainean beat a intrat cu maşina în motocicletă şi a fugit de la locul accidentului.

de Redactia Observator

la 16.08.2024 , 13:56

Motociclist de 19 ani, spulberat de un şofer ucrainean beat. Accident grav într-o intersecţie din Timişoara
Motociclist de 19 ani, spulberat de un şofer ucrainean beat. Accident grav într-o intersecţie din Timişoara - Shutterstock

Poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi să intervină la un accident rutier soldat cu o victimă. La faţa locului, aceştia au constatat că şoferul autovehiculului care se deplasa pe Calea Circumvalaţiunii, dinspre Gheorghe Lazăr spre Piaţa Consiliul Europei, la un moment dat ar fi intenţionat să efectueze o manevră de întoarcere, intrând în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr de 19 ani care se deplasa pe aceeaşi stradă din sensul opus de mers, scrie Agerpres.

Accident grav în Timişoara

În urma impactului, motociclistul a fost rănit şi transportat la spital, iar conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

Articolul continuă după reclamă

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, conducătorul autoturismului, un cetăţean ucrainean de 26 de ani, a fost depistat vineri dimineaţa, în Timişoara. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior refuzând prelevarea de mostre biologice.

În prezent, bărbatul se află la sediul Poliţiei pentru audieri, poliţiştii continuând cercetările sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

În urma probatoriului administrat, urmează a se dispune măsurile legale în consecinţă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Motociclist de 19 ani, spulberat de un şofer ucrainean beat. Accident grav într-o intersecţie din Timişoara