Antena Meniu Search
x

Video Motor zburat la zeci de metri distanță, după un accident cumplit pe autostrada Timișoara – Arad. Unul dintre șoferi a murit

Accident mortal, aseară, pe autostrada Timişoara - Arad, în care au fost implicate un autoturism, un microbuz de marfă şi o cisternă. S-a întâmplat în apropiere de comuna Orţişoara. Impactul dintre cele trei maşini a fost atat de puternic, unul dintre motoarele autovehiculelor fiind proiectat la zeci de metri distanţă de locul accidentului.

de Redactia Observator

la 15.03.2022, 07:39

Vezi și

Şoferul autoturismului şi-a pierdut viaţa, iar două persoane, aflate în microbuz, au fost rănite. La caz au intervenit pompierii şi echipaje SMURD din Timişoara, dar şi poliţiştii de la Biroul Autostrăzi. 

Traficul rutier a fost oprit din cauza accidentului.

Cauza probabilă a accidentului - nepăstrarea distanței în mers

"Azi-noapte, în jurul orei 23:30, a avut loc un accident rutier pe A1, direcția de deplasare Timișoara-Arad. În accident au fost implicate o autoutilitară de transport marfă, un autoturism și un ansamblu rutier, iar autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, conducătorul autoturismului în vârstă de 26 de ani a decedat, iar conducătorul autoutilitarei și doi pasageri din aceasta au fost răniți ușor. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Timiș. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Motor zburat la zeci de metri distanță, după un accident cumplit pe autostrada Timișoara – Arad. Unul dintre șoferi a murit