Antena Meniu Search
x

Video Motorul unui tramvai nou Astra Imperio a luat foc pe Calea Văcărești din Capitală. Focul, stins de vatman și de un pasager

Un tramvai a luat foc, marţi, pe pe Calea Văcărești din Capitală. Incendiul a pornit la motor, iar vatmanul și un pasager au fost primii care au intervenit cu un extinctor pentru a stinge focul. Potrivit STB, tramvaiul de pe linia 10 s-a defectat, iar apoi flăcări au izbucnit la unul dintre cele două motoare. Comisia Tehnică a companiei de transport urmează să stabilească cauza producerii defecţiunii şi implicit a incendiului. Tramvaiul era unul nou şi face parte din primele tramvaie pe care Primăria Capitalei le-a achiziționat după Revoluție.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 07:53

Vezi și

Potrivit STB, motorul unui tramvai de pe linia 10 a luat foc marți pe o stradă din București. Nu au fost persoane rănite, iar autoritățile vor face o anchetă pentru a stabili ce a provocat incendiul. Incidentul a avut loc marți după amiaza pe Calea Văcărești, între Stația Pridvorului și Piața Sudului.

Motorul unui tramvai din București a luat foc

Focul a fost stins de vatman cu extinctorul din dotare. La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție ale STB care au eliberat linia și au tractat tramvaiul la terminalul Șura Mare. STB va înființa o comisie tehnică împreună cu reprezentanți ai ASTRA Vagoane Arad, în vederea stabilirii cauzelor producerii evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Motorul unui tramvai nou Astra Imperio a luat foc pe Calea Văcărești din Capitală. Focul, stins de vatman și de un pasager