Antena Meniu Search
x

Foto "Mulţumim primăriei. Atât s-a putut". Locuitorii unui cartier din Alba au înfipt o cruce în mijlocul străzii. Motivul din spatele gestului

Mai mulţi locuitori ai unui cartier din Albă Iulia, sătuli de incapacitatea administraţiei de a repara gaura dintr-un asfalt, au înfipt o cruce în mijloc străzii, în bitumul proaspăt turnat. Aceştia au transmis şi un mesaj.

de Redactia Observator

la 24.06.2023, 16:34

Situaţia care îi supără pe oameni pare să nu fie recentă. O porţiune a unui drum, pare să nu aibă rezolvare, în ciuda tuturor reparaţiilor, continuă să se surpe şi să deranjeze circulaţia. Nu este prima dată când se intervine pentru repararea ei, relatează Alba24.

Cu altă ocazie, locuitorii au pus mai multe candele în mijlocul drumului, în gaura care s-a format în urma surpării, tot în semn de nemulţumire. De data aceasta, au trecut la fapte şi au înfipt crucea de lemn în noul asfaltul turnat, care de asemenea pare să se rupă, lăsând următorul mesaj "Mulțumim primăriei. Atât s-a putut".

Noul "obstacol", are şi indicaţii de circulaţie lipite, care îi indemnă pe şoferi să îl ocolească

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Mulţumim primăriei. Atât s-a putut". Locuitorii unui cartier din Alba au înfipt o cruce în mijlocul străzii. Motivul din spatele gestului