Antena Meniu Search
x

Video Muncitor din Suceava, rănit grav după ce a căzut într-o groapă de cinci metri. Bărbatul lucra la fundaţia unui bloc

Au fost momente de groază ieri pe un şantier din Suceava, după ce un muncitor a căzut într-o groapă foarte adâncă. Bărbatul de 59 de ani lucra la fundaţia unui bloc nou când s-a dezechilibrat şi a picat mai bine de 5 metri în gol. Zeci de minute, pompierii s-au chinuit să-l scoată pe om la suprafaţă. Muncitorul a ajuns în stare gravă la spital.

de Angela Bertea

la 14.12.2022, 13:31

Vezi și

Alarma s-a dat aseară, puţin după ora 17. Bărbatul lucra pe un şantier din zona Mărăști, iar într-o clipă de neatenţie, a căzut într-o groapă adâncă, săpată pentru fundaţia unei clădiri.

"Acesta desfăşura activităţi lucrative pe un şantier în construcţii, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut", a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu. Intervenţia a fost una extrem de dificilă. Mai bine de jumătate de oră s-au chinuit pompierii să-l scoată pe bărbat din groapă. 

Bărbatul a fost transportat la spital, în stare gravă

"Colegii mei, echipajul SAJ împreună cu echipajul de prim ajutor al SMURD Suceava a intervenit, l-au stabilizat şi a fost transportat în stare gravă la spital", a transmis purtătorul de cuvânt SAJ Suceava, Adrian Săraru.

"După terminarea investigațiilor, pacientul a fost internat pe secţia de neurochirurgie şi dus imediat în sala de operaţie", a spus purtătorul de cuvânt Spitalului Judeţean Suceava, Dan Teodorovici. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi neluarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Muncitor din Suceava, rănit grav după ce a căzut într-o groapă de cinci metri. Bărbatul lucra la fundaţia unui bloc