Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Muncitor, în stare critică la spital, înjunghiat în gât, după ce s-a luat la bătaie cu un coleg, la o fermă din Maramureş

Incident grav la o fermă din Maramureş. Doi muncitori s-au luat la bătaie iar unul dintre ei, în vârstă de 61 de ani, a lovit cu un cuţit. Victima cu 15 ani mai tânără a fost lovită la gât şi a fost găsită de salvatori aproape fără viaţă.

de Simona Vasiac

la 02.12.2021 , 13:43

Rănitul, un bărbat în vârstă de 46 de ani din judeţul Botoşani se află momentan internat pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Satu Mare. Aici la unitatea medicală a fost deja supus unei prime intervenţii chirurgicale care a avut loc în cursul nopţii trecute.  

Agresorul a fost prins imediat de către poliţişti şi momentan este internat la secţia de psihiatrie a spitalului municipal Sighetu Marmaţiei, unde medicii îi vor face o expertiză, pentru că procurorii care îl cercetează momentan pentru tentativă de omor vor să vadă dacă bărbatul a avut sau nu discernământ. 

Vezi și
Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Muncitor, în stare critică la spital, înjunghiat în gât, după ce s-a luat la bătaie cu un coleg, la o fermă din Maramureş