Antena Meniu Search
x

Video Muncitori la un pas de moarte la combinatul siderurgic din Reșița, după ce o oală cu oțel topit s-a crăpat

Incident grav la fostul combinat siderurgic din Reşiţa, după ce o oală cu oţel topit s-a spart. Mai mulţi angajaţi au fost la un pas de moarte după ce o oală plină cu zeci de tone de oţel lichid s-a crăpat, iar şuvoiul de metal topit a curs peste platforma pe care se aflau angajaţii. Oţelul s-a înprăştiat pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, declanşând astfel un incendiu. Mai multe echipaje au intervenit la faţa locului, iar în scurt timp incendiul a fost stins de către pompieri, fără a se înregistra victime. 

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 09:24

Vezi și

O oală în care se afla oţel s-a spart, marţi seară, în incinta fabricii TMK ARTROM Reşiţa, fostul Combinat siderurgic. Oţelul s-a împrăştiat pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, izbucnind un incendiu, care a fost localizat de pompieri. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit din cauza unei oale cu oţel spartă în incinta TMK ARTROM Reşiţa. Oţelul topit s-a scurs pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp", a transmis ISU Caraş-Severin.

Incendiul a fost localizat rapid şi acesta nu se mai manifestă cu flacără. Nu s-au înregistrat victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Muncitori la un pas de moarte la combinatul siderurgic din Reșița, după ce o oală cu oțel topit s-a crăpat