Muzica transmisă de un DJ de pe litoral l-a emoționat pe ministrul Marcel Vela

De Redactia Observator.
Publicat: 01.05.2020, 19:40.
Actualizat: 01.05.2020, 20:39

Un moment de sensibilitate al ministrului Marcel Vela s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Muzica unui DJ ce susţinea un concert online la malul mării pentru mii de oameni l-a emoţionat peste măsură, dar poliţiştii din subordine nu au fost la fel de impresionaţi de petrecere. 

Era ora 05.45 când sunetul valurilor a fost acoperit de cel al muzicii.

Anii trecuți, plaja era plină de tineri care stăteau pe nisip, iar în momentul în care soarele ieșea din mare, tinerii aplaudau, strigau și dansau.

Acum, plaja este pustie. Un DJ mixează, iar tot ce face el ajunge în mediul online. Alături de el sunt și câțiva angajați ai beach-barului, însă atât.

Răsăritul, valurile și pescărușii l-au inspirat pe Marcel Vela să posteze cum a trăit experiența din zori.

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne: Urmărind jurnalul de știri din această dimineață, am văzut în Vama Veche un răsărit superb, dar era un răsărit singur. M-a impresionat un DJ care prin muzica lui făcea să răsune plaja printre pescăruși și valuri, spunând câteva cuvinte deosebite - "Acum este așa, dar avem tot timpul din lume ca apoi să ne bucurăm de fiecare răsărit".

Ce nu știa însă ministrul de Interne este că petrecerea urmărită online de peste 80.000 de oameni fusese deja stricată chiar de subordonații săi.

Andreea Iliescu, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța: Animatorii, DJ-ii, personalul beach-barurilor și restaurantelor nu au ce căuta în aceste zile la muncă. Sper că aceste activități nu sunt permise. Se încalcă Ordonanța Militară numărul 3. Adică avem nevoie de un motiv justificat de a ieși din casă, iar acesta nu reprezintă un motiv justificat de a ieși din casă.

Proprietarul beach-barului a scăpat de amendă, dar s-a ales cu un avertisment.

Cornel Lazăr, manager beach-bar: Am avut și un cârcotaș, doi, dar cred că a fost o inițiativă reușită și gândul nostru de aici pentru cei de acasă este că vă așteptăm și abia așteptăm să deschidem.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.