Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini şocante în Bucureşti! Doi narcomani, surprinşi de o cameră de supraveghere în timp ce se injectează direct în gât (Video)

Imagini şocante surprinse în Bucureşti, în zona cunoscută drept 'Cuibul drogaţilor', din apropierea Tribunalului Bucureşti.

de Redactia Observator

la 08.12.2017 , 16:02

Doi narcomani, surprinşi de o cameră de supraveghere în timp ce se injectează direct în gât - Cameră de supraveghere

Imagini şocante surprinse în Bucureşti, în zona cunoscută drept 'Cuibul drogaţilor', din apropierea Tribunalului Bucureşti.

Doi tineri narcomani au fost surprinşi de camerele de supraveghere în timp ce se injectează direct în gât. Totul s-a întâmplat în luna august a acestui an, în zona Unirii din Capitală, acolo unde locuiesc mai multe personalităţi, inclusiv senatori şi deputaţi.

Articolul continuă după reclamă

Zona este cunoscută drept 'Cuibul Drogaţilor' şi este în atenţia poliţiştilor de foarte multă vreme. Seringile narcomanilor sunt peste tot pe jos şi oricine s-ar putea înţepa în ele.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au primit sute de plângeri împotriva tinerilor care se droghează, însă de fiecare dată îi prind pe aceştia cu cantităţi foarte mici de narcotice pentru care nu îi pot reţine sau aresta preventiv.

Drept urmare, fenomenul ia amploare.

Narcomani filmaţi când se injectează direct în gât

În vara acestui an, o fată şi un băiat au fost filmaţi în timp ce se drogau, iar imaginile surprinse de o cameră de supraveghere sunt şocante.

Pe imagini se poate observa cum cei doi îşi prepară drogurile şi apoi băiatul încearcă să o aşeze pe fată în aşa fel încât să îi poată injecta drogul direct într-o venă din gât.

Pentru ca a stopa transmiterea unor boli precum SIDA sau Hepatita, un parlamentar a iniţiat un proiect legislativ pentru a înfiinţa anumite centre în care narcomanii să se poată droga în condiţii de igienă şi fără să folosească aceleaşi seringi, după modelul unor oraşe atât din Europa, cât şi din Statele Unite ale Americii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Imagini şocante în Bucureşti! Doi narcomani, surprinşi de o cameră de supraveghere în timp ce se injectează direct în gât (Video)