Antena Meniu Search
x

O fetiţă de opt ani din Neamţ a intrat să se scalde în apele Moldovei şi nu a mai ieşit

În ajutor i-a sărit imediat verişoara. Copila a încercat să o salveze, dar era cât pe ce să se înece şi ea. A avut noroc cu un pescar care a reuşit să o ducă în siguranţă la mal.

de Redactia Observator

la 03.08.2019, 15:32

Vezi și

În ajutor i-a sărit imediat verişoara. Copila a încercat să o salveze, dar era cât pe ce să se înece şi ea. A avut noroc cu un pescar care a reuşit să o ducă în siguranţă la mal. Chemaţi de urgenţă, pompierii au căutat-o pe fetiţa de 8 ani pană la lăsarea întunericului. 

Tragedia s-a petrecut în Roman. Fetiţa de 8 ani venise cu o mătuşa şi verişorii ei la bâlci. După ce s-au distrat acolo, au mers pe malul râului Moldova.

Chiar dacă nu ştia să înoate, copila a intrat în apă şi. nimeni nu a oprit-o. Curentul a tras-o imediat.

A apucat doar să mai strige după ajutor. Cum nici mătuşa nu ştie să înoate, după ea a sărit verişoara. cu un an mai mare.

Copila a dispărut în apele râului şi în mare pericol a fost şi verişoara ei. Un pescar a reuşit să o salveze în ultimul moment.

Salvatorii chemaţi în ajutor au pornit imediat căutările.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În zadar au căutat însă pompierii. Nu au găsit-o pe fetiţă şi la lăsarea întunericului au fost nevoiţi să oprească operaţiunile. Le vor relua astăzi, sâmbătă. În ajutor vor veni şi scafandrii din Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O fetiţă de opt ani din Neamţ a intrat să se scalde în apele Moldovei şi nu a mai ieşit