Antena Meniu Search
x

Nebun de gelozie, un bărbat din Oradea a intrat pe geam în apartamentul fostei iubite şi l-a bătut pe actualul partener. Apoi a ameninţat că dă foc la apartamentul

Incident şocant, duminică seara, în Oradea. Măcinat de gelozie, un bărbat a intrat pe fereastra din apartamentul fostei sale iubite şi a început să îl loveacă în neştire pe actualul partener al femeii.

de Monica Palade

la 09.08.2022, 14:00

Vezi și

Cei doi au reuşit să fugă, moment în care bărbatul s-a închis în locuinţă, a dat drumul la gaz și a amenințat că îi va da foc. Chemaţi la faţa locului, pompierii şi poliţiştii i-au evacuat pe ceilalţi locatari, informează ebihoreanul. Într-un final oamenii legii au reuşit să pătrundă în apartament şi să îl imibilizeze pe bărbatul care nu părea să fi trecut peste despărţire.

A dat buluc peste fosta iubită

"Duminică, 7 august a.c., la ora 22.46, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112, de o femeie de 36 de ani, din municipiul Oradea, că fostul său concubin, un bărbat de 35 de ani, din Oradea, ar fi intrat pe un geam în apartamentul acesteia, dintr-un bloc de locuințe din Oradea, fără acordul său, și l-ar fi agresat pe actualul concubin al acesteia, un bărbat de 44 de ani, din Oradea. Femeia de 36 de ani și bărbatul de 44 de ani au părăsit apartamentul, iar bărbatul de 35 de ani s-a încuiat în interior, amenințând că va da foc locuinței, lăsând gazul de la butelie să se scurgă în apartament".

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipiului Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei ai Biroului Rutier Oradea și grupa de intervenție formată din luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Bihor, alături de echipaje din cadrul ISU Crișana al județului Bihor.

"Ca măsură de siguranță, au fost evacuați locatarii blocului, iar după delimitarea zonei de intervenție, polițiștii au pătruns în apartament, bărbatul de 35 de ani fiind imobilizat. Intervenția forțelor de ordine a reușit, neînregistrându-se victime, și fiind prevenită orice deflagrație, iar agresorul a fost internat involuntar într-un spital din municipiul Oradea", se arată în comunicatul IPJ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii orădeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Nebun de gelozie, un bărbat din Oradea a intrat pe geam în apartamentul fostei iubite şi l-a bătut pe actualul partener. Apoi a ameninţat că dă foc la apartamentul