Antena Meniu Search
x

Curs valutar

NENOROCIRE în Baia Mare! Un muncitor a căzut de pe bloc, în urmă cu puţin timp. Bărbatul lucra la acoperişul imobilului (VIDEO ŞOCANT)

Accident cumplit, în Baia Mare! Un bărbat a fost rănit grav, după ce a căzut de pe acoperisul unui bloc de patru etaje, unde făcea lucrări de reparaţii.

de Redactia Observator

la 10.10.2017 , 11:58

UPDATE ora 11:56 - Bărbatul care a căzut de pe blocul din Baia Mare este un tânăr în vârstă de 30 de ani.

El a suferit leziuni grave şi a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean “Dr. Constantin Opriş” Baia Mare.

Tânărul nu era asigurat în momentul în care a căzut. 

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

O echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Maramureş s-a deplasat la faţa locului. 

“Colegii noştri sunt acolo. Din primele informaţii, bărbatul executa lucrări de reparaţii la nivelul acoperişului. Lucrările au fost contractate de asociaţia de proprietari. Neavând relaţia salariat – angajator, încă nu ne putem exprima un punct de vedere. Colegii noştri vor discuta cu persoanele fizice şi cu conducerea asociaţiei de proprietari, după care vom putea trage concluzii”, a declarat pentru InfoMM.ro, Mircea Onea, purtătorul de cuvânt al ITM Maramureş.

Ştirea iniţială:

Accident cumplit, în Baia Mare! Un bărbat a fost rănit grav, după ce a căzut de pe acoperisul unui bloc de patru etaje, unde făcea lucrări de reparaţii.

La fata locului au sosit echipajele medicale ale SMURD Maramureş, dar si pompierii militari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Revenim cu detalii

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » NENOROCIRE în Baia Mare! Un muncitor a căzut de pe bloc, în urmă cu puţin timp. Bărbatul lucra la acoperişul imobilului (VIDEO ŞOCANT)