Antena Meniu Search
x

Nenorocire la Pângăraţi. O maşină a căzut în canalul de fugă al hidrocentalei, nu se ştie câţi oameni erau în ea (VIDEO)

Accident cumplit la Pângăraţi, în judeţul Neamţ, unde o maşină a căzut în canalul de fugă al hidrocentalei din localitate. Nu se ştie câţi oameni erau în ea.

Accident cumplit la Pângăraţi, în judeţul Neamţ, unde o maşină a căzut în canalul de fugă al hidrocentalei din localitate. Nu se ştie câţi oameni erau în ea. O persoană a fost găsită în apă, reuşind să iasă singură din maşină, dar a intra tîn comă la scurt timp după sosirea medicilor.

UPDATE 16:50: Bărbatul care a reuşit să iasă singur din maşină are 79 de ani şi a fost resuscitat de medicii de pe ambulanţă. Scafandrii au verificat dacă în maşină mai era vreo persoană, descoperind că nu mai era nimeni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pompierii intervin cu o barcă, un echipaj de scafandri şi o autospecială SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Nenorocire la Pângăraţi. O maşină a căzut în canalul de fugă al hidrocentalei, nu se ştie câţi oameni erau în ea (VIDEO)