Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nenorocire lângă Dej. O întreagă familie, mama, tatăl şi fetiţa de 7 anişori, s-a răsturnat cu un Audi la Mănăşturel. Maşina s-a făcut praf (Video)

Grav accident de circulație, în această după-amiază, la ieșire din Dej spre Bistrița, pe raza localității clujene Mănășturel.

de Redactia Observator

la 03.12.2017 , 14:00

Grav accident de circulație, în această după-amiază, la ieșire din Dej spre Bistrița, pe raza localității clujene Mănășturel.

O întreagă familie a ajuns la spital după ce mașina în care se afla s-a răsturnat într-un șanț.

Din primele informaţii, șoferul autoturismului Audi, înmatriculat în Bistrița-Năsăud, ar fi încercat să ferească o altă mașină. Autoturismul a fost scăpat de sub control, a derapat și a pătruns pe contrasens, unde a rupt balustrada metalică și s-a răsturnat în șanț în afara carosabilului.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, femeia, aflată pe locul din dreapta față al autoturismului, a fost proiectată în afara maşinii, scrie presa locală.

Soţul acesteia, aflat la volan, și copilul, aflat pe locul din spate, au fost și ei grav răniți.

Cei trei au suferit mai multe leziuni și traumatisme cranio-cerebrale, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Dej.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Nenorocire lângă Dej. O întreagă familie, mama, tatăl şi fetiţa de 7 anişori, s-a răsturnat cu un Audi la Mănăşturel. Maşina s-a făcut praf (Video)