Antena Meniu Search
x

Video ''Nenorocire, ne ia apa!" Zeci de case inundate, după o ploaie torenţială de doar 20 de minute. Oamenii din Bocşa sunt disperaţi

A fost prăpăd în mai multe localităţi din Caraş-Severin, după o ploaie de doar 20 de minute. S-au adunat peste 70 de litri de apă pe metru pătrat, iar oamenii îşi numără pagubele acum. În orașul Bocșa, de exemplu, un pârâu a ieşit din matcă, iar şuvoaiele care au venit cu putere de pe versanţi au inundat străzi, gospodării şi au distrus podeţe. 

de Redactia Observator

la 02.04.2023, 08:17

Vezi și

''Nenorocire, ne ia apa!" Oamenii din Bocşa sunt disperaţi. A plouat mai puţin de jumătate de oră, dar a inundat tot. Pentru că au fost scurgeri de pe versanţi, şuvoiul a venit cu un debit foarte mare pe pârâul Măgura, care a ieşit din matcă şi s-a revărsat în cartierul cu acelaşi nume.

''Ia uite, aici! Toată apa asta intră în casă!"

Apa a afectat zeci de gospodării

Canalele de colectare n-au făcut faţă, aşa că peste 40 de curți și anexe au ajuns sub apă. Pompierii din mai multe detaşamente au intervenit cu motopompele. În plus, a fost adus un buldoexcavator cu care a fost decolmatată albia râului.  Apa a început să scadă spre miezul nopţii, dar județul Caraș-Severin rămâne sub amenințarea inundaţiilor. 

lt. Sorin Craioveanu, Comandat Detașament Pompieri Reșița: În momentul de faţă, apa curge pe stradă, nu există risc pentru populaţie.  

Pompierii din Caraş-Severin au intervenit şi în alte localităţi din judeţ, unde apa a afectat zeci de gospodării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ''Nenorocire, ne ia apa!" Zeci de case inundate, după o ploaie torenţială de doar 20 de minute. Oamenii din Bocşa sunt disperaţi