Antena Meniu Search
x

Un copil de 1 an a murit după ce a fost călcat de o maşină pe o stradă din Satu Mare

Tragedie în localitatea Acâş din Satu Mare. Un copil de 1 an a murit după ce a fost lovit pe şosea de o maşină condusă de o şoferiţă din Arad.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 17.08.2022, 15:27

Maşina care l-a accidentat mortal pe copil
Accident în Satu Mare. Un copil a murit - IPJ Satu Mre

Totul s-a întâmplat miercuri în jurul oreli 11.00, atunci polițiștii sătmăreni au fost sesizați printr-un apel de urgenţă despre producerea unui eveniment rutier, pe o stradă din localitate.

Medicii nu l-au mai putut salva pe copil

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că cele anunţate prin dispecerat se confirmă. Astfel, aceştia au constata că o femeie de 34 de ani, domiciliată în Arad, care se alfa la volanul unui autoturism, ar fi pornit de pe loc și ar fi accidentat un copil de 1 an, care s-ar fi aflat pe partea carosabilă. 

În urma producerii evenimentului rutier, în ciuda eforturilor depuse de către echipajul de salvare sosit la fața locului, a fost constatat decesul minorului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate mostre biologice pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Un copil de 1 an a murit după ce a fost călcat de o maşină pe o stradă din Satu Mare