Antena Meniu Search
x

Video Nici răsăritul de la malul mării nu va mai fi ce a fost. La linia orizontului vor apărea şi crucile de pe geamanduri. Una singură costă 1.100 de lei

Turiştii care vor dori să admire răsăritul de pe malul mării se vor gândi de două ori când vor imortaliza momentul. Motivul? La linia orizontului, se vor vedea, de acum înainte, nişte cruci plutitoare. Sunt de fapt noile geamanduri montate de autorităţi în speranţa că îi vor descuraja pe oameni să se aventureze în larg. Primele cruci plutitoare au putut fi văzute încă de ieri în larg în Eforie. Iar reacţiile în faţa tabloului macabru nu s-au lăsat aşteptate. Reprezentanţii plajelor se tem că noile geamanduri îi vor alunga pe turişti.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 13.06.2022, 13:45

Vezi și

Având în vedere că vorbim despre o donaţie a unei asociaţii, refuzul de a monta aceste geamanduri nu vine la pachet cu vreo amendă, şefii salvamarilor din Constanţa şi Mamaia refuză vehement să monteze aceste geamanduri sub formă de cruce în largul mării, consideră că nu vor face alceva decât să-i sperie pe turişti.

Cu geamanduri-cruci la linia orizontului

Ba mai mult de atât consideră că există alte metode prin care oamenii ar putea să conştientizeze pericolul la care se expun, în momentul în care se avântă în valuri.

Salvamarii spuneau că forma acestei geamanduri şi păcuţa pe care este trecut numărul morţilor este foarte ascuţită şi devine periculoasă pentru cei care ajung să înoate în zonă, de jur împreujurul acestei balize. 11 astfel de geamanduri ar trebui să ajungă pe litoralul românesc. Din informaţiile noastre, doar 4 dintre ele au ajuns, iar valoarea uneia este de 1.100 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Nici răsăritul de la malul mării nu va mai fi ce a fost. La linia orizontului vor apărea şi crucile de pe geamanduri. Una singură costă 1.100 de lei