Antena Meniu Search
x

Video "Nimic nu îl mai aduce înapoi!" Florin, campion la K1, s-a stins fulgerător la doar 24 de ani. O lovitură la cap a scos la iveală secretul pe care îl ascundea

Un campion naţional la kickboxing s-a stins fulgerător la vârsta de numai 24 de ani. În urmă cu două zile, sportivul din Constanţa a participat la un concurs, unde a încasat o lovitură puternică în faţă, care l-a pus la pământ. Lupta cu adversarul a fost oprită. Însă nu asta l-a ucis. În corp i s-au găsit steroizi şi mult alcool. Tragedia ascunde un destin cumplit. Un tânăr extrem de talentat, care s-a pierdut pentru că viicile şi anturajul i-au fost fatale, după cum spune antrenorul său. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 07.11.2023, 21:21

Vezi și

Campion național la kickboxing, la categoria 63 kilograme şi luptător legitimat la AS Viitorul Fântânele. În urmă cu două zile a participat la un concurs. A fost ultimul. Adversarul l-a prins pe picior greşit şi i-a dat o lovitură atât de puternică încât l-a doborât. Lupta a fost oprită. 

  • Mihai Dogaru, tatăl lui Florin: Să-l vezi dimineaţa în picioare şi seara să-l găseşti mort... E greu, greu... nimic nu îl mai aduce înapoi!
  • Radu Nedeleanu, antrenor: Era un copil cu idei clare, îşi dorea să practice kickbox, ajunsese la un nivel foarte, foarte bun. Era un copil foarte talentat. 
  • Andreea Filip, reporter Observator: Tânărul sportiv obişnuia să se antreneze aici, în sala din Fântânele. Lucru pe care l-a făcut şi înainte de concursul la care a participat săptămâna trecută. Colegii lui spun că avea ambiţii foarte mari şi şi-ar fi dorit să meargă la o competiţie mondială. 

Nu a mai apucat însă să-şi vadă visul împinit. Tânărul a ieşit mult prea devreme din ring. Medicii legişti au descoperit că nu lovitura primită în meci l-a răpus. Surse Observator spun că luptătorul a făcut infarct. La autopsie în corp i s-ar fi găsit steroizi şi mult alcool. 

  • Radu Nedeleanu, antrenor: Şi-a făcut anturaje proaste, neplăcute, păcătoase. A renunţat la clubul nostru pentru un timp, s-a dus la un club din Năvodari. A încercat să facă performanţă, dar nu au fost lucrurile aşa cum şi-a imaginat. N-a mai fost cum era. Anturajele... în sport trebuie să fi foarte serios, să respecţi regulile antrenorului.
Pe acelaşi subiect

Din 60 de meciuri disputate, sportivul a ieşit învingător în aproape 50

  • Valentin Elisei, sportiv, coleg cu Florin: Eram prieteni şi în afara sălii de sport. Era băiatul mai mare din grup, mereu ne învăţa chestii. Foarte atent cu noi. A dus echipa mult cât a fost el, nu au fost meciuri pierdute. 

Ca în orice sport, şi în kickboxing disciplina, respectul şi jocul după reguli clare sunt obligatorii pentru performanţă, spun sportivii cu experienţă. 

  • Alex Filip, luptător K1: Corpul suportă un stres fizic extraordinar. Pentru a avea rezultate trebuie să faci două antrenamente pe zi, două luni de zile pentru un singur meci. Pentru a rezista la acest stres deosebit, trebuie să ai o disciplină. Nu sunt permise alcool, substanţe cu efect psihoactiv. Nu ar trebui consumat sub nicio formă alcool deoarece cu câteva ore înainte ai primit nişte lovituri în cap, iar alcoolul poate duce la leziuni grave asupra creierului. Steroizii nu sunt buni sub nicio formă. 

Puţini tineri care practică sporturi ştiu că steroizii pot da dependenţă, pot produce impotenţă, sterilitate şi în timp pot distruge organele interne. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Nimic nu îl mai aduce înapoi!" Florin, campion la K1, s-a stins fulgerător la doar 24 de ani. O lovitură la cap a scos la iveală secretul pe care îl ascundea