Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ninsoare abundentă și viscol în Mehedinți, utilajele nu pot interveni, se închid drumurile

Un drum judeţean, care face legătura între localităţile Plopi şi Balota, din judeţul Mehedinţi, a fost închis circulaţiei rutiere.

de Redactia Observator

la 22.03.2018 , 22:22

Ninsoare abundentă și viscol în Mehedinți, utilajele nu pot interveni, se închid drumurile - hepta

Un drum judeţean, care face legătura între localităţile Plopi şi Balota, din judeţul Mehedinţi, a fost închis circulaţiei rutiere din cauza vântului puternic care viscoleşte zăpada.

Judeţul Mehedinţi intră din această seară sub incindenţa unei avertizări cod portocaliu de ninsori abundente.

Potrivit unui comunicat de presă, de joi seară, al Consiliului Judeţean Mehedinţi, drumul judeţean 606 A este închis temporar din cauza viscolului.

Articolul continuă după reclamă

”Autorităţile judeţene au luat decizia de a închide temporar circulaţia rutieră pe Drumul Judeţean 606A, pe tronsonul Plop i(DJ 561) – Izvorălu – Balota (DN6), din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, care face imposibilă intervenţia utilajelor de deszăpezire. Decizia a fost luată joi seara, după ce la faţa locului s-au deplasat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu şi prefectul de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea”, se arată în comunicat.

Imediat ce viscolul se va domoli, utilajele vor interveni pentru degajarea zăpezii de pe carosabil, astfel ca în cel mai scurt timp posibil, circulaţia să fie reluată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Ninsoare abundentă și viscol în Mehedinți, utilajele nu pot interveni, se închid drumurile