Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răsturnare de situaţie în cazul celor doi agresori ai bătrânului din Braşov. Noi acuzaţii pentru cei doi bătăuşi!

Răsturnare de situaţie în cazul celor doi tineri din Braşov care au bătut cu sălbăticie un bătrân într-un pasaj. Procurorii le aduc noi acuzaţii.

de Redactia Observator

la 11.04.2018 , 15:18

Răsturnare de situaţie în cazul celor doi agresori ai bătrânului din Braşov. Noi acuzaţii pentru cei doi bătăuşi! - Facebook

Răsturnare de situaţie în cazul celor doi tineri din Braşov care au bătut cu sălbăticie un bătrân într-un pasaj. Procurorii le aduc noi acuzaţii.

Anchetatorii au cerut o expertiză suplimentară asupra rănilor suferite de bătrân, iar rezultatul expertizei le-a permis să schimbe încadrarea juridică a faptei comise de cei doi agresori.

Acuzaţi iniţial de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, Adrian Ceplinsche (18 ani) şi Mircea Mihai Constantin (23 de ani) vor fi acuzaţi acum de tentativă de omor.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi tineri care au bătut un bătrân într-un pasaj din Braşov vor fi reaudiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, acolo unde li se va aduce la cunoştinţ noile acuzaţii pentru care riscă până la 12 ani de închisoare.

Pe acelaşi subiect

"Inculpaţii au fost chemaţi la audieri. Li se va aduce la cunoştiinţa încadrarea faptei şi vor fi audiaţi de colegii mei. Mai multe informaţii nu putem oferi la acest moment", a declarat Adrian Aldea, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 30 spre 31 martie, în jurul orei 02.40, în pasajul Hidromecanica din Braşov.

Scenele violente au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar imaginile au făcut înconjurul României şi chiar au ajuns în presa internaţională.

Pe imagini se poate observa cum bătrânul este snopit în bătaie şi lovit cu pumnii şi cu picioarele în cap.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul celor doi agresori ai bătrânului din Braşov. Noi acuzaţii pentru cei doi bătăuşi!