Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cazul bătrânului bătut într-un pasaj din Braşov a ajuns în presa internaţională: 'A fost călcat pe cap de şeful lui' (Video)

Cazul lui Dumitru Neculae, bătrânul bătut cu sălbăticie de doi tineri într-un pasaj din Braşov, a ajuns în presa internaţională.

de Redactia Observator

la 09.04.2018 , 16:21

Cazul bătrânului bătut într-un pasaj din Braşov a ajuns în presa internaţională - Daily Mail

Cazul lui Dumitru Neculae, bătrânul bătut cu sălbăticie de doi tineri într-un pasaj din Braşov, a ajuns în presa internaţională.

Jurnaliştii britanici de la Daily Mail au titrat 'Pensionar bătut şi călcat pe cap de şeful său şi de un prieten al acestuia. Imagini înfiorătoare!'.

Bătut cu sălbăticie de Mircea Mihai Constantin (23 de ani) Adrian Ceplinsche (18 ani), bătrânul din Braşov a ajuns în stare gravă la spital.

Articolul continuă după reclamă

Imaginile cu bătaia încasată de bătrân într-un pasaj din Braşov au făcut înconjurul României, iar cei doi agresori au fost identificaţi rapid de Poliţie, reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv.

Pe acelaşi subiect

Cazul bătrânului a sensibilizat sute de mii de români care au demarat o campanie şi l-au ajutat pe acesta cu bani, haine şi chiar locuri de muncă.

Totuşi, jurnaliştii Daily Mail au explicat în articolul publicat astăzi că bătrânul ar fi fost bătut de şeful său şi de un prieten al acestuia pentru că i-ar fi cerut salariul.

"Am lucrat pentru el. Chiar dacă sunt bătrân, trebuie să muncesc ca să mă întreţin. Când i-am cerut banii a început să mă lovească. Am încercat să mă apăr, dar nu am reuşit. Sunt prea bătrân şi nu mai am putere", ar fi declarat bătrânul pentru Daily Mail.

În realitate, bătrânul din Braşov a fost bătut de cei doi tineri fără ca măcar să îi cunoască. Cei doi l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele pe acesta pentru că le-ar fi atras atenţia pe stradă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Ştiri externe » Cazul bătrânului bătut într-un pasaj din Braşov a ajuns în presa internaţională: 'A fost călcat pe cap de şeful lui' (Video)