Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situație în cazul crimei din București. Bărbatul care a ucis-o pe Beatrice, tânăra însărcinată care lucra la magazinul său, era îndrăgostit de ea

Apar noi informaţii în cazul tinerei de 23 de ani din bucureşti, ucise de propriul şef. Individul ar fi premeditat totul. Beatrice a murit după ce a fost atacată cu un cuţit şi o drujbă. Odată cu ea, a pierit şi copilul pe care avea să-l aducă pe lume. Mama şi mătuşa victimei spun că individul era îndrăgostit de ea şi ar fi hărţuit-o. Mai mult, gravida ar fi fost chiar abuzată de patronul ei, iar anchetatorii au luat probe ADN şi pentru a stabili dacă ucigaşul este tatăl bebeluşului. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 08.12.2023, 19:51

Vezi și

- Ce v-a făcut atât de rău încât să merite o asemenea soartă?

Bărbatul de 72 de ani este principalul suspect în cazul tinerei ucise cu sânge rece, care îi era şi angajată. Individul şi-ar fi pregătit minuţios atacul.

Răsturnare de situație în cazul crimei din București

Cristi Popovici, reporter Observator: Procurorii au stabilit ca barbatul a venit la magazin la 9 și jumătate dimineața și a stat 10 minute în interior. Ar fi fost hotărât dinainte sa o omoare pe vânzătoare. A lovit-o de mai multe ori cu cuțitul și cu o drujba, spun anchetatorii.

Pe acelaşi subiect

Cunoștință: A blocat pe toată lumea! Doamne Dumnezeule!

Beatrice avea doar 23 de ani şi era vânzătoare la un magazin administrat de familia suspectului. Aflase de curând că va fi mamă. Asta nu l-a oprit, însă, pe atacator. S-a baricadat cu ea în magazin şi şi-a dus la îndeplinire planul sinistru. Imedit după crimă, cu mâinile pline de sânge, a mărturisit totul în faţa poliţiştilor.

Cristi Popovici, reporter Observator: Individul s-a predat la Sectia 12. Inițial a spus ca motivul crimei a fost ca a prins-o pe fata furând din magazin si s-a enervat pe ea. Ulterior, a refuzat sa mai dea declarații susținând ca doar el, fata și Dumnezeule știu ce s-a întâmplat între ei. Tânăra de 23 de ani era însărcinată in 3 luni. 

Reporteri: Aţi avut vreo relaţie cu ea? Era copilul dumneavoastră? Regretaţi ceea ce aţi făcut?

Mama victimei-reporter: A ştiu ce a vrut să facă, a închis uşile, a închis tot. A venit cu cuţitele după ea. I-a propus să iasă la o cafea şi fata i-a zis, bine nenea Paul şi i-a zis mergem aici şi bem o cafea pe terasă. Iar el, nu nu mergem în garsoniera mea.

- El i-a făcut avansuri

- Da, i-a făcut avansuri în vară.

- Sunt camere în magazin peste tot nu poate să zică că i-a furat banii.

Bărbatul a fost arestat preventiv. Cei care îl cunosc sunt absolut şocaţi. Spun că era un om agresiv însă nimeni nu se aştepta să fie capabil de crimă.

Fost angajat: Venea, te urmărea noaptea când era şi ţipa. Mi-a închis odată uşa, m-a lăsat pe "frigăraia" afară. Avea ieşiri d-astea, câteodată.

Fostă angajată: Mă gândesc că poate eram eu în locul ei.

Bărbatul riscă acum cea mai grea pedeapsă - închisoare pe viaţă pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situație în cazul crimei din București. Bărbatul care a ucis-o pe Beatrice, tânăra însărcinată care lucra la magazinul său, era îndrăgostit de ea