Antena Meniu Search
x

Video "Doamne, Dumnezeule! Nu mai am cuvinte, tremur toată". Beatrice aflase ca va fi mamă, dar bucuria i-a fost răpită. A fost ucisă de patronul ei, care credea că îl fură

O crimă înfiorătoare a şocat un cartier întreg din Bucureşti. O tânără însărcinată, în vârstă de 25 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de patronul magazinului la care lucra. Bărbatul o bănuia că fură din banii firmei şi a mers dimineaţă la ea să-i ceară socoteală. Avea la el un cuţit şi s-a înfuriat când fata a încercat să se justifice. A înjunghiat-o de mai multe ori, apoi a mers la poliţie unde a recunoscut totul.  

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 07.12.2023, 19:18

Vezi și

Cunoştinţă: A blocat pe toată lumea! Doamne Dumnezeule!

Cei care o cunoşteau pe Beatrice sunt în stare de şoc. Tânăra aflase de curând că este însărcinată şi, alături de logodnicul ei, plănuia să facă nunta. Muncea ca vânzătoare la un magazin din cartierul Titan, deţinut de un bărbat în vârstă şi de fiica acestuia. Patronul avea să-i devină călău.

A fost ucisă de patronul ei, care credea că îl fură

Cristi Popovici, reporter Observator: Bărbatul de 72 de ani a venit dimineața la ora 9 la magazinul administrat de fiica lui, undeva în Sectorul 3. Aici i-a reproșat vânzătoarei că ar fura din gestiune. Conflictul dintre cei doi a degenerat rapid, iar la un moment dat individul a scos un cuțit și a lovit-o de mai multe ori pe tânăra de 25 de ani.

Pe acelaşi subiect

Când a realizat ce a făcut, agresorul s-a dus la prima secţie de poliţie unde s-a predat. Cu mâinile pline de sânge, a mărturisit totul, apoi i-a condus pe anchetatori la locul crimei. Acolo au ajuns şi logodnicul ei, alături de viitorul socru.

Viitorul socru al fetei: Am intrebat ce s-a întâmplat au spus ca nu ne pot spune nimic. Sunt socrul ei și bărbatul ei lângă. Ea este însărcinată în 3 luni, vrem să știm ce s-a întamplat cu ea. Nu au zis nimic. Atunci mi-am dat seama ce s-a întâmplat.

Foştii angajaţi spun că patronul avea des accese de furie.

Fost angajat: Venea, te urmărea noaptea când era şi ţipa. Mi-a închis odată uşa, m-a lăsat pe "frigăraia" afară. Avea ieşiri d-astea, câteodată.

Fostă angajată: Mă gândesc că poate eram eu în locul ei.

În timp ce bărbatul urmează să fie dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, rudele se pregătesc acum de înmormântare. Spun că Beatrice era o fată minunată, care abia aştepta să devină mămică.

Rudă-reporter: Frumoasă, sufletistă, eu nu am avut ce să zic niciodată de ea. M-am înţeles foarte bine cu ea. Nu mai am cuvinte, tremur toată şi nu mai.

- Credeţi că a premeditat totul?

- Nu ştiu, nici asta nu ştiu ce să vă spun. De neexplicat, aşa e!

Trupul tinerei a fost depus la sediul Institutului Medico Legal, iar anchetatorii aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a putea finaliza ancheta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Doamne, Dumnezeule! Nu mai am cuvinte, tremur toată". Beatrice aflase ca va fi mamă, dar bucuria i-a fost răpită. A fost ucisă de patronul ei, care credea că îl fură