Antena Meniu Search
x

Video Noi detalii în cazul morţii lui Eduard Giosu, tânărul care ar fi fost bătut de poliţişti. Ce se întâmplă cu agenţii implicaţi

Apar noi detalii despre moartea lui Eduard Giosu - tânărul de 30 de ani care s-a stins din viaţă, după ce ar fi fost ce ar fi fost bătut de poliţişti. Bodycam-ul unei agente a surprins momentul când bărbatul este încătuşat şi lăsat să zacă într-o baltă de sânge pe asfalt. Imaginile sunt într-adevăr greu de privit. Foarte important este însă şi ce se va întâmplă de acum încolo. Moartea tânărului a declanşat deja o anchetă de proporţii însă deocamdată poliţiştii nu sunt acuzaţi de nimic!

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.10.2023, 14:04

Vezi și

Iniţial, ancheta a fost deschisă de procurorii de pe lângă Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 şi a fost preluată apoi de procurorii de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Asta în momentul în care tânărul şi-a pierdut viaţa. În prezent, agenţii nu sunt acuzaţi de nimic pentru că vorbim despre un dosar IN REM, adică se judecă faptele, nu persoanele. Au fost audiaţi poliţiştii în calitate de părţi vătămate şi asta pentru că o poliţistă a reclamat că a fost rănită în urma încătuşării.

Acum, agenta implicată este prezentă la Parchet, alături de avocata bărbatului care şi-a pierdut viaţa. Vorbim în continuare despre audieri. Rămâne de văzut ce date va oferi aceasta procurorilor. Poliţiştii continuă să meargă la muncă, şefii lor nu au considerat că este necesar ca agenţii implicaţi să fie suspendaţi pe durata anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Noi detalii în cazul morţii lui Eduard Giosu, tânărul care ar fi fost bătut de poliţişti. Ce se întâmplă cu agenţii implicaţi