Antena Meniu Search
x

Video "Pune piciorul pe el!" Momentul încătușării lui Eduard Giosu, filmat de bodycam-ul unei polițiste de la Secția 17. Tânărul este lăsat să zacă într-o baltă de sânge, pe asfalt

Au apărut noi detalii despre moartea lui Eduard Giosu - tânărul de 30 de ani care s-a stins din viaţă, după ce ar fi fost bătut de poliţişti. Bodycam-ul unei agente a surprins momentul când bărbatul este încătuşat şi lăsat să zacă într-o baltă de sânge pe asfalt. Tot pe filmarea respectivă se aude cum unul dintre poliţişti îşi îndeamnă un coleg să pună piciorul pe tânăr, dar şi cum agenţii solicită ca ambulanţa să ajungă mai repede. Atenţie, vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 08:58

Vezi și

Te-a lovit? M-a lovit şi pe mine şi pe el. Eşti nebun la cap. Drogaţii naibii! Pune piciorul pe el. 

Este îndemnul şocant al unuia dintre agenţi către un alt coleg. Era ora 03.38. Pe imaginile surprinse de bodycam-ul uneia dintre agentele de la Secţia 17 ajunsă la faţa locului se observă cum Eduard Giosu zace pe asfalt, într-o baltă de sânge, încătuşat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii solicită în repetate rânduri în dispecerat o ambulanţă.

Pe acelaşi subiect

Zi-le să vină mai repede, că îi curge lui ăsta sânge rău.

Păi a căzut singur. S-a lovit cu faţa de asfalt acolo.

Cu toate că starea tânărului se agravează de la minut la minut, agenţii sosiţi la intervenţie par mai preocupaţi de alte lucruri decât de viaţa lui Eduard.

Nu iese. Sigur cu Giosu Ştefan? Sau Jiosu? Giosu. Ştefan? Eduard! Aaa... Eduard! 

La un moment dat, la faţa locului, apare şi o femeie care îl cunoaşte pe bărbat şi vine cu lămuriri despre ce s-a întâmplat înainte ca acesta să apară semi-dezbracat şi rănit pe străzi.

Prietena tânărului: Azi a fost ziua mea şi a rămas la mine, iar dintr-o dată s-a ridicat şi a început să facă ca toţi *****. S-a ridicat din pat şi a plecat. Am stat toată ziua cu el şi a fost ok. Nu a ieşit din casă fără mine. 

În cele 20 de minute, cât durează filmarea, nici o ambulanţă nu a ajuns pentru a îl prelua pe bărbat.

Tânărul a murit la spital, după 8 zile de agonie

O femeie l-a văzut în seara respectivă pe Eduard mergând haotic pe şosea și i-a anunțat pe polițiști.

Ion Giosu, tatăl tânărului mort: Din câte am înțeles era îngrijorată că poate păți ceva fiul meu. I-a atras atenția niște zgomote și după ce s-a uitat de mai multe ori pe toate ferestrele locuinței sale l-a văzut deplasându-se haotic.

După ce a zăcut pe asfalt zeci de minute, tânărul a fost dus într-un final la spital, în comă de gradul cinci. După 8 zile, a murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Pune piciorul pe el!" Momentul încătușării lui Eduard Giosu, filmat de bodycam-ul unei polițiste de la Secția 17. Tânărul este lăsat să zacă într-o baltă de sânge, pe asfalt