Antena Meniu Search
x

Video Noi detalii în cazul patronului care şi-a bătut angajata până a băgat-o în comă. Doi bărbaţi îl acuză că i-a snopit în bătaie: "Dacă suneţi şmecheri. Dă-te-n..."

Patronul din Mehedinţi, care şi-a bătut o angajată până a băgat-o în comă, a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor. În timp ce ancheta continuă, ies la iveală alte mărturii ale violenţei lui. Doi bărbaţi îl acuză că i-a snopit în bătaie. Agresivitatea lui este confirmată de declaraţiile înfiorătoare ale ultimei sale victime.

de Redactia Observator

la 04.06.2023, 19:56

Vezi și

Victimă: A început să mă bată într-una până am făcut hemoragie. Am pus mâinile în dreptul capului, că de aia am şi două mâini rupte, că dacă nu mă omora pe loc că el zicea într-una "de aici vie nu mai ieşi, de aici vie nu mai ieşi!"

Sunt declaraţiile cutremurătoare ale femeii de 37 de ani care era vânzătoare într-un magazin din Şimian, Mehedinţi. După zile întregi în care a fost între viaţă şi moarte la ATI, a povestit anchetatorilor prin ce a trecut. Patronul şi-a ieşit din minţi când a auzit că vrea să îşi dea demisia. A încuiat-o în biroul lui şi a bătut-o cu o coadă de topor.

 Patronul magazinului care şi-a snopit în bătaie angajata este temut de toţi oamenii din localitate

Victimă: După ce s-a săturat de bătaie cât a putut el să dea, m-a scos afară pe uşă şi mi-a mai dat încă două cozi de topor pe spate.

Pe acelaşi subiect

Între timp, patronul acuzat a refuzat să comenteze cazul. Poliţiştii i-au percheziţionat, însă, magazinul. Patronul magazinului care şi-a snopit în bătaie angajata este temut de toţi oamenii din localitate. A făcut închisoare pentru furt şi este eliberat condiţionat. În plus, doi clienţi l-au acuzat că i-a bătut în magazin.

Păi, dacă suneţi şmecheri.  

Da? Suntem şmecheri? Noi? Cu ce am fost şmecheri?  

Luaţi-vă, măi, berea şi duceţi-vă!  

Cu ce am tras eu de ele?  

Băi, aveţi bani la voi? Băi, ai bani la tine?  

Du-te băi la o cârciumă şi bea dă-te-n...

Bărbat: Au început să ne înjure, să ne ameninţe, a sărit la prietenul meu, am intervenit, am intrat între ei şi de acolo a pornit scandalul.

Una dintre victime a făcut reclamaţie la poliţie şi s-a judecat la tribunal cu patronul. Martorii pe care îi aştepta nu s-au mai prezentat, însă, la tribunal, aşa că reclamantul a pierdut procesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noi detalii în cazul patronului care şi-a bătut angajata până a băgat-o în comă. Doi bărbaţi îl acuză că i-a snopit în bătaie: "Dacă suneţi şmecheri. Dă-te-n..."