Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O tânără a filmat cum e atacată cu toporul de şef, când şi-a dat demisia."Cât ai furat, criminalo, de la mine?"

Caz şocant într-o comună din Mehedinţi. O femeie de 38 de ani a ajuns în comă la spital după ce a fost bătută crunt de şeful ei, cu o coadă de topor! Individul şi-a ieşit din minţi pentru că angajata a vrut să-şi dea demisia. Agresorul a fost arestat.

de Redactia Observator

la 31.05.2023 , 19:16

Scenele cumplite au avut loc într-un magazin din comuna Şimian. Femeia era angajată acolo de mai bine de 2 ani. Sătulă de comportamentul agresiv al şefului său, se hotărâse să-şi dea demisia.

Daniel Sabin Rascotă: soțul femeii: A depus cererea pentru demisie acum patru zile. Nu a vrut să o primească. I-a zis "să vii luni-marţi". 

Zis şi făcut. Femeia s-a dus să încheie toate socotelile. Individul a închis-o într-un birou şi s-a năpustit asupra ei cu coada de topor. A bătut-o cu sălbăticie. A acuzat-o că a furat un pachet de cafea din magazin. Victima a înregistrat cu telefonul tot calvarul. 

Vezi și

Patron: Cât ai furat, criminalo, de la mine? Scrie pe hârtie. Spune!  Ah, te doare?! Te doare?! 

Pe acelaşi subiect

Fiul femeii spune că mama lui a trecut printr-un calvar cât a fost angajată la magazinul individului

Fiul femeii: O punea să şteargă cu acetonă carnea să nu-şi dea seama lumea că este expirată sau că are mucegai.

Cu ultimele puteri, femeia reuşit să scape din mâinile agresorului. S-a urcat la volan şi a plecat spre casă. Din cauza rănilor foarte grave, s-a prăbuşit la pământ chiar la intrarea în curte. Soţul ei a sunat imediat la 112.

Daniel Sabin Rascotă, soțul femeii: Am sunat salvarea, la 02:30 şi până la ora 17:00 n-a venit salvarea. A venit echipajul de poliţie de la Severin şi dânşii au sunat iar după salvare şi atunci ea a intrat în comă. 

Femeia va sta internată cel puţin o lună şi jumătate

Deşi pacienta a ajuns la spital inconştientă, în ultimele ore starea i s-a îmbunătăţit. Chiar şi aşa, va trebui să stea internată cel puţin o lună şi jumătate.

Gheorghe Ciocan, prim-procuror: A suferit multiple echimoze şi fracturi ale membrelor superioare, necesitând un număr de 45 - 50 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Elena Bololoi, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență Drobeta Turnu Severin: Aceste fracturi sunt complicate cu hematoane şi cu acest şoc hemoragic. 

Agresorul a fost arestat preventiv şi are dosar penal pentru loviri sau alte violenţe. Familia victimei şi-a luat un avocat şi cere un milion de lei despăgubiri.

Sorin Crudiu avocatul familiei: Partea vătămată pe care noi o reprezentăm a depus plângere pentru tentativă de omor. Cred că se va schimba încadrarea juridică.

Nu e prima dată agresorul ajunge după gratii. În trecut a fost conddamnat pentru furt şi a fost eliberat condiţionat în 2005.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » O tânără a filmat cum e atacată cu toporul de şef, când şi-a dat demisia."Cât ai furat, criminalo, de la mine?"