Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nouă lovitură pentru hotelieri, după potopul de pe litoral. Patronii sunt nemulţumiţi că şcoala începe prea devreme

Începând de ieri s-a dat şi startul programului Litoralul pentru toţi cu preţuri reduse şi cu 70% faţă de cele din vârful de sezon. Hotelierii încă mai speră să reducă din pierderile suferite în ultimele zile mai ales că vremea s-a îndreptat şi până în octombrie se anunţă temperaturi perfecte de plajă. Turiştii se anunţă puţini, pentru că de săptămâna viitoare încep şcolile şi familiile care au copii... nu mai fac planuri de vacanţă. Un motiv în plus de nemulţumire pentru hotelieri.

de Cristina Niță

la 02.09.2024 , 12:45

Hotelierii sunt nemulţumiţi şi spun că şcoala ar fi trebuit să înceapă măcar pe 15 septembrie dacă săptămâna aceasta se bucură de un grad de ocupare de aproape 70%, ei spun că de săptămâna viitoare numărul turiştilor scade drastic. Preţurile sunt mici în această perioadă pe litoral, iar părinţii nu se pot bucura nici de ofertele din cadrul programului Litoralul pentru toţi, unde pot plăti chiar şi cu 80% mai puţin faţă de vârful de sezon.

Cât costă acum o noapte de cazare

O cameră porneşte de la 75 de lei pe noapte, iar preţurile pot ajunge până la 595 de lei pentru o cameră dublă cu all inclusive pentru doi adulţi. Operatorii de plajă spun că pentru ei ar fi bine ca sezonul estival să se prelungească până la 1 octombrie când vor preda plajele, mai ales că în weekend litoralul a fost măturat de potop şi am avut zile întregi cu ploi, iar în următoarea perioadă se anunţă vreme frumoasă.

Vezi și
Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Nouă lovitură pentru hotelieri, după potopul de pe litoral. Patronii sunt nemulţumiţi că şcoala începe prea devreme