Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nouă oameni, între care trei minori, intoxicaţi cu ciuperci în Iaşi. Le cumpăraseră din piaţă, iar după masă au început să se simtă rău

Cazurile cu persoane intoxicate cu ciuperci s-au înmulţit rapid în judeţul Iaşi. Ieri, nu mai puţin de nouă oameni, printre care şi trei minori, au ajuns la spital cu stări de greaţă şi vărsături. 

de Redactia Observator

la 05.10.2024 , 09:08

”În această seară, în jurul orei 19.30 a fost un apel la 112, în care se anunţa ca sunt 6 persoane intoxicate cu ciuperci în comuna Tansa (4 adulţi şi 2 copii - unul de 11 ani si unul de 4 ani) conştienţi, cu vărsături. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj pentru transport victime multiple, o ambulanţă de la SAJ Iaşi”, a transmis, vineri seară, ISU Iaşi.

Cu toţii au mâncat ciuperci cumpărate din piaţă, iar la scurt timp, au început să se simtă rău. Speriaţi, au cerut ajutor la 112, iar ambulanţele i-au preluat şi transportat la spital.

”Mama cu cei 2 copii preluaţi de către echipajul SAJ, toti sunt conştienţi, fac parte din aceeaşi familie”, a mai transmis sursa citată.

Vezi și

Adulţii au fost transportaţi la Spital Clinic de Urgenţă "Sf. Spiridon" din Iasi, iar mama cu cei doi copii la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Maria" din Iaşi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Nouă oameni, între care trei minori, intoxicaţi cu ciuperci în Iaşi. Le cumpăraseră din piaţă, iar după masă au început să se simtă rău