Antena Meniu Search
x

Nouă persoane rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat pe A1

Nouă persoane au fost rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat pe A1, în apropierea localităţi Topolovăţu Mare din judeţul Timiş, pe sensul de mers Deva - Arad.

de Monica Palade

la 10.07.2021, 19:49

Vezi și

La faţa locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD. În microbuz se aflau opt persoane şi şoferul care au fost transportate la spital. Traficul rutiera fost blocat pe sensul de mers Deva - Arad.

”Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier, microbuz răsturnat, pe autostrada A1, km 480. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 3 autosanitare SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), 3 ambulanţe SAJ şi 21 de pompieri. De asemenea, a fost alertat şi elicopterul SMURD”, transmite ISU Timiş.

Toate persoanele erau cetăţeni străini

În microbuz se aflau 9 persoane, adulţi, cetăţeni străini. Toate cele 9 persoane au primit îngrijiri medicale şi vor fi transportate la spital.

"Un bărbat în vârstă de 37 de ani a condus un microbuz pe A 1 din direcţia Lugoj spre Timişoara, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a celor 8 pasageri, printre care două femei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat Andreia Jerdea, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Potrivit ISU Timiş, în acelaşi timp, tot pe autostrada A1, la km 479 a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme în care se aflau 7 persoane. Doar o persoană a fost rănită uşor. Aceasta primeşte îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Nouă persoane rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat pe A1