Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Nu a pus frână, nimica. Ceva intenţionat a fost". Mister în cazul morții bărbatului de 37 de ani. S-a înfipt cu mașina sub TIR, cu viteză mare

Accident tragic în Sibiu. Un bărbat de 37 de ani a murit pe loc după ce a intrat violent cu maşina într-o remorcă de TIR, parcată pe marginea drumului. Martorii spun că şoferul, care se afla singur în autoturism, circula cu viteză foarte mare şi că nu a frânat deloc înaintea impactului. De aceea, poliţiştii iau în calcul posibilitatea unei sinucideri. 

de Redactia Observator

la 26.09.2024 , 14:09

Au fost scene de coşmar, aseară, pe o stradă de la marginea Sibiului, după ce şoferul s-a izbit cu viteză şi a rămas blocat sub remorca unui TIR. Echipajele de salvare de la faţa locului nu au mai putut face nimic ca să îl salveze.

"A ieşit în afara carosabilului şi a intrat în coliziune frontală cu o semiremorcă parcată în apropierea drumului. Din păcate, conducătorul auto a suferit leziuni incompatibile cu viaţa", Elena Welter - IPJ Sibiu.

Mai multe persoane au asistat îngrozite la momentul impactului mortal. Martorii vorbesc, însă, despre un gest sinucigaş al şoferului, care nu a avut nicio intenţie de a frâna.

Vezi și

"Stăteam în poartă şi a venit o maşină în viteză şi a intrat sub remorcă.Nu mai mişca nimeni deja. Peste o sută avea, viteză foarte mare. Deci, nici schiţă de frână, nimica, nu a pus frână, nimica. Deci, ceva intenţionat a fost aici", spune un martor. 

Bărbatul era căsătorit şi avea un copil. Poliţiştii urmează să afle, acum, din ce cauză s-a produs accidentul şi dacă a fost ceva intenţionat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » "Nu a pus frână, nimica. Ceva intenţionat a fost". Mister în cazul morții bărbatului de 37 de ani. S-a înfipt cu mașina sub TIR, cu viteză mare