Antena Meniu Search
x

Video "Nu a putut nimeni s-o salveze". Bătrâna de 74 de ani, sfâșiată de proprii câini, strigăte disperate cu ultimele puteri. A murit în spital

Caz şocant în localitatea Muereasca, din judeţul Vâlcea. O femeie de 74 de ani a murit, după ce a fost sfâşiată chiar de proprii câini în gospodărie. Fiul femeii a fost cel care i-a alertat pe poliţişti, speriat că mama sa nu răspunde la telefon. Aceştia au găsit-o pe bătrână inconștiență şi plină de sânge. A fost transportată la spital, însă a murit la scurt timp din cauza rănilor grave. 

de Redactia Observator

la 12.01.2023, 07:52

Vezi și

Bătrâna locuia împreună cu soţul său, imobilizat la pat. Luni, când a ieşit din casă, femeia a fost atacată de cei doi câini de care avea grijă singură. Îngrijorat că mama sa nu-i răspunde la telefon, fiul femeii a sunat la 112. Când au ajuns acolo, poliţiştii şi echipajul SMURD au găsit-o pe bătrână într-o baltă de sânge.

Georgiana Luiza Ţîrcu, IPJ Vâlcea: Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că o femeie de 74 de ani din comuna Muereasca ar fi fost muşcată de proprii câini, fiind găsită în stare de inconștienţă. 

Femeia a fost transportată imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, însă, din cauza rănilor extrem de grave, nu a mai putut fi salvată.

Vecinii sunt în stare de şoc. 

Pe acelaşi subiect

"O femeie foarte cumsecade, foarte bună", a spus o vecină.

"Aveau doi câini mari. Eu am auzit seara un strigăt, ţipăt. Nu ştiu ce am auzit, pentru că era gălăgie mare. Nu a putut să intre nimeni s-o salveze", a continuat altcineva.

"Am înţeles că erau lupi. Şi în urmă cu un an l-ar fi muşcat şi pe soţul doamnei", a spus un vecin.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, dar continuă cercetările în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Nu a putut nimeni s-o salveze". Bătrâna de 74 de ani, sfâșiată de proprii câini, strigăte disperate cu ultimele puteri. A murit în spital