Antena Meniu Search
x

O bătrână de 74 de ani, mușcată de câinii din gospodărie. Femeia a murit pe patul de spital, în Vâlcea

O bătrână, în vârstă de 74 de ani, din localitatea Muereasca, județul Vâlcea, a fost găsită inconștiență după ce ar fi fost mușcată de câinii din gospodărie. Femeia s-a stins din viață pe patul de spital. Fiul vârstnicei a sesizat autoritățile, după ce mama lui nu îi răspundea la telefon. 

de Redactia Observator

la 11.01.2023, 12:48

O bătrână de 74 de ani, mușcată de câinii din gospodărie
O bătrână de 74 de ani, mușcată de câinii din gospodărie - Arhivă Observator

Poliţiştii din Vâlcea au deschis un dosar penal în cadrul căruia cercetează condiţiile decesului unei femei din localitatea Muereasca, despre care există suspiciunea că a murit după ce a fost muşcată de câinii pe care îi avea în propria gospodărie. Ea a fost găsită inconştientă şi a decedat la spital, relatează News.ro

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea anunţă, miercuri, că a deschis o anchetă în cadrul căreia face investigaţii cu privire la decesul unei femei în vârstă de 74 de ani din comuna Muereasca. Dosarul a fost deschis după ce, luni seară, fiul femeii a sunat la 112 cerând ajutor pentru mama sa, care nu mai răspundea la telefon.

La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 19: 12, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mama sa nu îi răspunde la telefon. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că o femeie în vârstă de 74 de ani, din comuna Muereasca, judeţul Vâlcea, ar fi fost muşcată de proprii câini, fiind găsită în stare de inconştienţă”, informează Poliţia judeţeană Vâlcea.

Femeia a fost dusă imediat la spital, însă la scurt timp a decedat. Dosarul deschis de poliţie vizează infracţiunea de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările în care a survenit moartea bătrânei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O bătrână de 74 de ani, mușcată de câinii din gospodărie. Femeia a murit pe patul de spital, în Vâlcea