Antena Meniu Search
x

Video "Nu am ştiut ce face acolo". Un bătrân a murit înecat în râul Timiș, după ce a scăpat undița în apă. La câțiva metri de cadavru, oamenii făceau grătare

Tragedie ieri pe râul Timiş. Un bărbat în vârstă de 72 de ani şi-a găsit sfârşitul, după ce a scăpat în apă undiţa, pe care ulterior a încercat să o recupereze. La scurt timp după ce a intrat în apă, curenţii puternici l-au tras, iar bărbatul nu a mai reuşit să se salveze. Martorii au încercat să îl ajute şi au sunat la 112. Prea târziu însă pentru victimă.   

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 01.07.2024 , 11:02

Bărbatul de 70 de ani era la pescuit pe râul Timiş, în apropierea localităţii Peciu Nou. La un moment dat, undiţa i-a căzut în apă şi a încercat să o recupereze. Curenţii puternici l-au tras însă rapid spre fundul râului. Câteva persoane care se relaxau pe mal i-au sărit primii în ajutor. "M-a trezit soţia să sar să ajut un om că se îneacă. Au mai intrat doi bărbaţi înaintea mea şi când am ajuns aproape de el, deja nu mai respira", povesteşte un bărbat. A urmat o misiune contracronometru. Medicii ajunşi la faţa locului au încercat minute bune să îl resusciteze, sub privirile îngrozite ale celorlalţi oameni. "S-au efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, dar fără a răspunde, din nefericire fiind declarat decedat", a declarat Aurora Piperea, de la IPJ Timiş.

Înecat în râul Timiș, după ce a scăpat undița în apă

Deşi în mod normal zona trebuia delimitată de poliţişti, după ce decesul a fost declarat, mai mulţi copii şi adulţi au continuat să se relaxeze în voie la câţiva metri de cadavru. 

Vezi și

Vara e abia la început, însă râurile şi marea au făcut deja mai multe victime. Un turist şi-a pierdut viaţa în staţiunea Mamaia, iar un adolescent de 17 ani a murit înecat în Dunăre, în judeţul Mehedinţi. A intrat în apă, deşi nu ştia să înoate.

Abia după trei ore de căutări, scafandrii i-au găsit trupul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » "Nu am ştiut ce face acolo". Un bătrân a murit înecat în râul Timiș, după ce a scăpat undița în apă. La câțiva metri de cadavru, oamenii făceau grătare