Antena Meniu Search
x

"Nu cred aşa ceva! Dumnezeu să te ierte". Mituş a murit lângă iubita sa, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un gard de beton, în Argeş

Tineri, frumoşi şi cu un viitor în faţă. Un viitor spulberat într-o clipă fatală. Inima lui Dumitru, Mituş cum îi spuneau apropiaţii, s-a oprit pentru totdeauna la 34 de ani. Bărbatul şi iubita sa, Iustina, se îndreptau spre casă, luni seara.

de Monica Palade

la 22.02.2022, 17:10

La volan se afla tânăra de 25 de ani, maistru militar la o unitate din Curtea de Argeș, pe care bărbatul, un antrenor de fitness şi proprietar de sală din localitatea Cepari, o rugase să urce în locul său. Suferise un accident la schi şi nu putea şofa.

A murit lângă femeia iubită

Într-o curbă, autoturismul a derapat şi a intrat direct într-un gard de beton. Dumitru a murit pe loc, lângă Iustina, care s-a ales cu o mână amputată şi răni grave. Femeia a fost transportată la spital, în timp ce pentru bărbat medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri la cald: "Reghecampf mă iubea doar câteodată, cu dedicații. Vreau să dispară cu totul"

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi o anchetă va stabili cum s-a întâmplat cu exactitate totul. ”În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că o femeie de 25 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism pe strada Progresului din municipiul Curtea de Argeș, din direcția str. Valea Iașului spre str. Cuza Vodă, în curbă la dreapta, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un gard din beton. Din păcate, în urma evenimentului a rezultat decesul unui bărbat de 34 de ani, din localitatea Cepari, pasager în autoturism, precum și rănirea gravă a conducătoarei auto, femeie de 25 de ani, din Băiculești, care a fost transportată la o unitate medicală, cu leziuni grave. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, informează IPJ Argeş.

Te-ar putea interesa şi asta: Simona Halep, răspuns dur pentru Jelena Ostapenko: „Arată foarte mult caracterul ei și cam atât aș putea să spun”

"Nu cred aşa ceva!"

Vestea morţii a căzut ca un trăsnet pentru apropiaţi care au ţinut să transmită mesaje emoţionante. "Nu cred aşa ceva! Dumnezeu să te ierte!", "Un om de milioane,un super caracter, să-i fie țărâna ușoară, n-am cuvinte", "Dumnezeu să-l odihnească în pace!", "Nu pot sa cred! Dumnezeu sa te ierte", "Doamne ai mila de noi condoleanțe familiei îndurerată ,Dumnezeu sa va mângâie!", "Dumnezeu sa te odihnească in pace… Mituș", "Dumnezeu să-l odihneasca în pace, păcat un băiat tânăr".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Nu cred aşa ceva! Dumnezeu să te ierte". Mituş a murit lângă iubita sa, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un gard de beton, în Argeş