Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită, după ce maşina în care se aflau a derapat într-o curbă, în Argeş. Cei doi se îndreptau spre casă

Accident cumplit, seara trecută, în judeţul Argeş. Un bărbat a murit şi o femeie a ajuns în stare gravă, la spital, după ce maşina în care se aflau a derapat într-o curbă şi s-a izbit puternic de un gard de beton. Tânăra de 25 de ani, maistru militar, a rămas fără o mână după impactul violent. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Mariana Zaharia

la 22.02.2022, 08:43

Vezi și

Atenţie! imagini şi detalii cu puternic impact emoţional! Cei doi tineri locuiau în Curtea de Argeş şi se îndreptau spre casă. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, era rănit după un accident suferit la schi şi nu putea şofa, aşa că a rugat-o pe iubita lui să conducă.

Într-o curbă, femeia a pierdut controlul maşinii, care a derapat şi s-a oprit într-un gard de beton. Primul care a intervenit a fost un pompier care locuia în zonă. 

Alin Sima, pompier: Am spart geamul din partea dreaptă al uşii din faţă, am extras victimele şi am deconectat bornele bateriei întrucât mirosea puternic a fum.  

Localnic-reporter: Eu aici stau, a rupt gardul ăsta.

Pe acelaşi subiect

- A venit cu viteza?

- Da. 

A murit în drum spre casă

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat. L-au găsit fără viaţă. O lovitură puternică, la cap, i-ar fi fost fatală. Şoferița a fost transportată la spital inconștientă, cu mâna dreaptă amputată.

Emilian Smeu, ISU Argeş: La momentul sosirii am găsit două victime, una de sex feminin şi una de sex masculin scoase din autoturism de către cetăţeni. 

Tânăra rănită grav este maistru militar la o unitate din Curtea de Argeș. Iubitul ei era instructor de fitness și proprietarul unei săli de sport din oraș. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi o anchetă va stabili cum s-a întâmplat cu exactitate totul. 

Şi la Lerești, tot în Argeş, o maşină a părăsit partea carosabilă după ce şoferul a pierdut controlul volanului din cauza drumului acoperit cu gheaţă. Mașina s-a oprit într-o balustradă, iar cele 3 persoane care se aflau în maşină au scăpat nevătămate. Unul din tineri, însă, a alunecat pe gheaţă imediat ce a coborât din autoturism şi şi-a rupt o mână. Medicii SMURD l-au transportat la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită, după ce maşina în care se aflau a derapat într-o curbă, în Argeş. Cei doi se îndreptau spre casă