Antena Meniu Search
x

Video "Nu mă mai bate!". Adolescent lovit cu sălbăticie de un alt băiat, într-un centru pentru copii din Iaşi. Alți tineri filmează și instigă

Caz revoltător surprins la un centru pentru copii cu probleme de comportament din Iaşi. Atenţie urmează informaţii şi imagini cu puternic impact emoţional. Un adolescent a fost lovit cu sălbătăcie de un alt coleg, chiar în dormitorul copiilor. Toate acestea sub privirile celorlalţi tineri care filmează scenele, se amuză şi chiar îl instigă pe agresor să lovească.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 14.06.2022, 13:38

Vezi și

Incidentele filmate în centrul din Iași ar fi avut loc în urmă cu mai multe luni. Se pare că cei de la Direcția pentru Protecția Copilului știau doar de unul dintre cele două incidente, motiv pentru care fac acum verificări să vadă de ce supraveghetorul nu a anunțat și despre a doua situație.

Vorbim despre mai mulți tineri care se aflau într-o singură cameră la un centru din Târgu Frumos, centru în care sunt adolescenți cu grave probleme de comportament și care se ceartă destul de des, potrivit reprezentanților centrului.

Aceștia spun, totuși, că adolescenții nu au avut niciodată nevoie de îngrijiri medicale după aceste certuri și nici nu a fost chemată poliția. De fiecare dată, conflictele au fost rezolvate acolo, intern.

Agresiunea, făcută publică de un băiat care a părăsit centrul din Târgu Frunos

Totuși, copiii se plâng că, în urma acestor incidente, de cele mai multe ori victima și agresorul rămân în continuare în aceeași cameră, fără a fi separați. Tocmai de aceea, aceste cazuri tind să se repete la o anumită perioadă de timp.

Acum se fac mai multe verificări, pentru a vedea cu excatitate cum s-a întâmplat totul și dacă pot fi luate măsuri. Niciunul dintre tinerii implicați nu ar fi reclamat situația până în acest moment. Un alt băiat, care a părăsit centrul, a făcut publică toată situația. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Nu mă mai bate!". Adolescent lovit cu sălbăticie de un alt băiat, într-un centru pentru copii din Iaşi. Alți tineri filmează și instigă