Antena Meniu Search
x

Foto "Nu plânge mamă c-am plecat". După 2 luni, Ghery a fost găsit plutind în râul Bistrița. În noaptea dispariției, tânărul de 21 de ani plecase de la o petrecere

Timp de două luni s-au alimentat cu orice speranță. Au vrut să creadă până în ultima clipă că este în viață, dar totul s-a năruit când trupul lui Gherhard M, a fost găsit plutind în apele râului Bistrița.

de Monica Palade

la 23.02.2023, 22:25

Tânărul de 21 de ani din Vatra Dornei a fost văzut ultima dată în viață în noaptea de 17 spre 18 decembrie 2022, când a petrecut alături de mai mulți prieteni la o cabană din zona Pârtiei Parc. A plecat în jurul orei 03:00, iar de atunci parcă a intrat în pământ. Nimeni nu a mai știut nimic de Ghery.

Iar luni, toate speranțele s-au spulberat într-o clipă când în zona comunei Poiana Teiului, din județul Neamț, trupul tânărului a fost zărit plutind fără viață. Cercetările efectuate de polițiști au indicat faptul că este vorba despre Gherhard.

Nu plânge mamă c-am plecat…

Vestea morții a căzut ca un trăsnet printre apropiați și cei care l-au iubit. Mesajele de condoleanțe au umplut rețelele de socializare. „Când moare cineva, se aprinde o stea, dar durerea celor rămași în urmă e mare, Dumnezeu să întărească familia și să puteți trece peste această durere! Dumnezeu să te odihnească-n pace, Gerhard!

Pe acelaşi subiect

Nu plânge mamă c-am plecat…

Nu plânge mamă c-am plecat,

În ceruri, e mai bine,

Iar Dumnezeu a așezat

Bunicii lângă mine!

Noi stăm adesea și vorbim

De cele întâmplate,

Cu drag de tine ne-amintim,

De soră și de frate…

E bine aici și vreau să-ți spun,

Că nu mai am durere,

Dar tot aș vrea să pot acum

Să-ți aduc mângâiere!

Te-am auzit când te-ai rugat

La ceruri și la stele

Și până azi tu ai sperat

Că-i doar o-ntârziere!

Aș vrea să știi că mi-am dorit

Să mă întorc la tine,

Dar drumul meu s-a rătăcit…

Acum mi-e cald și bine!

Și poate azi întregul sat

Veți plânge după mine,

Sper că în suflet v-am lăsat

Doar amintiri de bine!

Să nu mă plângeți, nici voi frați

Dați mamei o-mbrățișare,

Obrajii uzi să-i mângâiați

C-o dulce sărutare!

Să știți că eu vă voi privi

Cu drag, de printre stele,

De astăzi eu voi străluci

Într-una dintre ele!”

"Prea repede te-ai dus am sperat că o să fie bine și vei fi dar azi am aflat vestea foarte tristă nu te mai avem! O să ne lipsești, Dumnezu să te ierte, dragul meu frățior”. „Drum lin spre cer, Văru”. „Dumnezeu să te ierte Gherry! Ești și vei fi un om special pentru noi toți! Toți speram că vom primi vestea că ai fost găsit, dar în viață. Rămâi în inimile și amintirile noastre Condoleanțe familiei, multă putere mamei! ”, „Drum lin Gherhara! Dumnezeu sa te ierte!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Nu plânge mamă c-am plecat". După 2 luni, Ghery a fost găsit plutind în râul Bistrița. În noaptea dispariției, tânărul de 21 de ani plecase de la o petrecere