Antena Meniu Search
x

Nu renunţăm la umbrele. Vremea la început de săptămână

Se pare că începem săptămâna bine din punct de vedere meteorologic. Totuşi, să nu ne bucurăm prea tare. Pericolul ploilor nu a trecut.

Se pare că începem săptămâna bine din punct de vedere meteorologic. Totuşi, să nu ne bucurăm prea tare. Pericolul ploilor nu a trecut.

Mâine vremea va fi în general instabilă. În jumătatea de nord a ţării, în zonele de deal şi de munte şi pe spaţii restrânse, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi averse şi descărcări electrice în special seara şi noaptea. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi va cădea grindină.

Bucureştenii vor avea parte de o vreme frumoasă şi caldă, cu cer variabil. Însă, seara şi noaptea, înnorările se vor accentua şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă de 11...12 grade.

Marţi cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului local în sud-vestul ţării, la deal şi la munte şi doar izolat în restul teritoriului. Seara şi noaptea instabilitatea atmosferică se va accentua, iar fenomenele specifice acesteia îşi vor face apariţia în majoritatea regiunilor.

În Banat, Oltenia, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp. Izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime, în scădere în partea de sud-est, vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral şi 24 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 6 şi 14 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Nu renunţăm la umbrele. Vremea la început de săptămână