Antena Meniu Search
x

Video "Nu s-a asigurat şi asta e". Accident de coșmar în Buzău. O șoferiță cu permis doar de câteva luni a ajuns cu mașina sub tren

O şoferiţă din Buzău a scăpat miraculos, după ce autoutilitara pe care o conducea a fost lovită de un tren. Tânăra avea permisul doar de câteva luni şi nu s-a asigurat în momentul în care a traversat calea ferată, semnalizată doar cu un indicator. Călătorii au fost primii care i-au dat o mână de ajutor femeii şi au reuşit să o scoată în siguranţă din cabina făcută zob.

de Redactia Observator

la 26.03.2022, 08:32

Vezi și

Accidentul s-a petrecut pe calea ferată Buzău – Nehoiaşu, pe o trecere semalizată doar cu un indicator. Şoferiţa de 21 de ani, începătoare, nu s-a asigurat când a vrut să traverseze calea ferată. Autoutilitara pe care o conducea a fost spulberată de tren şi făcută praf. Autovehiculul a fost prins sub tren şi doar o minune a făcut ca tânăra să scape cu viaţă. Cei care au intervenit primii au fost călătorii din tren, care au ajutat-o pe femeie să iasă din cabina distrusă. 

Ion Băniceanu – controlor tren: Nu s-a asigurat şi asta e. Era încarcerată, era prinsă sub maşină, am scos-o în câteva minute, puţin lovită la cap. 

Călătorii care se aflau în tren au tras o sperietură teribilă în momentul impactului. 

Călător: Ne-am speriat, vă daţi seama. Dintr-o dată s-a auzit o bufnitură. Ne-am uitat pe geam şi am mers acolo să vedem ce s-a întâmplat.

Pe acelaşi subiect

Șoferița avea permis de conducere de numai câteva luni

La faţa locului, au fost solicitate mai multe echipaje de intervenţie. Ca prin minune, şoferiţa a scăpat doar cu o sperietură teribilă şi a refuzat transportul la spital.

Plutonier adjutant Marian Soare, ISU Buzău: Am acordat prim ajutor medical persoanei implicată în accident, în continuare am asigurat măsuri PSI pentru a elimina orice risc. 

Tânăra avea permis de conducere de numai câteva luni. Acum, a rămas fără el.

Ane Marie Vrapciu, IPJ Buzău: Poliţiştii rutieri au luat măsura sancţionării contravenţionale, fiind totodată luată măsura reţinerii permisului în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile. 

Traficul pe calea ferată Buzău-Nehoiaşu a fost blocat mai bine de trei ore, până ce autoutilitara distrusă a fost înlăturată de pe şine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Nu s-a asigurat şi asta e". Accident de coșmar în Buzău. O șoferiță cu permis doar de câteva luni a ajuns cu mașina sub tren