Antena Meniu Search
x

Foto Moarte violentă pentru un bărbat din Florida: S-a răsturnat cu maşina, după ce a izbit un aligator

Un bărbat din Florida a murit, după ce a dat cu mașina peste un aligator care traversa drumul, joi dimineața. În urma impactului, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile. 

de Redactia Observator

la 25.03.2022, 11:56

Moarte violentă pentru un bărbat din Florida
Moarte violentă pentru un bărbat din Florida - Facebook

John Hopkins conducea pe o şosea din Florida, în jurul orei 12:30, când mașina sa a izbit un aligator care se afla în mijlocul drumului, potrivit  Biroului Șerifului County Hillsborough. Impactul a făcut ca şoferul în vârstă de 59 de ani să piardă controlul volanului şi să iasă în afara şoselei, ajungând într-un șanț din apropiere. Un martor care a trecut prin zonă a sunat la 911. 

Atât Hopkins, cât și aligatorul au murit la fața locului, potrivit autorităților. O anchetă este acum în desfășurare. Bărbatul lasă în urmă o fiică. Se pare că respectiva zonă este recunoscută pentru reptilele care îşi au habitatul acolo. 

Florida este un paradis al reptilelor, statul găzduind aproximativ 1,3 milioane de aligatori. Aligatorul masiv de peste 3 metri era doar cu câțiva metri mai mic decât cel mai lung aligator raportat vreodată în Sunshine State, conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Moarte violentă pentru un bărbat din Florida: S-a răsturnat cu maşina, după ce a izbit un aligator