Antena Meniu Search
x

"Nu vă tai azi, vă tai mâine!". Un minor de 16 ani a semănat teroare pe o stradă din Alba, după ce a ameninţat că înjunghie doi oameni cu un cuţit de 18 cm

Un băiat de 16 ani din judeţul Alba a ajuns pe mâna justiţiei după o serie de infracţiuni. Tânărul în trecut furase un fierăstău mecanic din casa unui apropiat şi mai multe pachete de ţigări dintr-o benzinărie, iar la ultimul incident, ameninţase cu moartea 2 persoane în faţa unui cazinou. Minorul este acum trimis în judecată.

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 11:51

"Nu vă tai azi, vă tai mâine". Un minor de 16 ani a semănat teroare pe o stradă din Alba, după ce a ameninţat că înjunghie doi oameni cu un cuţit de 18 cm
"Nu vă tai azi, vă tai mâine". Un minor de 16 ani a semănat teroare pe o stradă din Alba, după ce a ameninţat că înjunghie doi oameni cu un cuţit de 18 cm - Shutterstock

Prima faptă a tânărului a fost consemantă pe data de 5 februarie 2023, după ora 22. Aflat la ziua de naştere a unei cunoştinţe, băiatul a furat din curtea acestuia un fierăstrău mecanic în valoare de 500 de lei, după care a fugit spre locuinţa sa. În aceeaşi noapte, băiatul a mers într-o benzinărie, unde profitând de neatenţia angajatului, a furat 3 pachete de ţigăride de pe tejghea, relatează ziarulunirea.ro.

Peste câteva luni, pe data de 26 iunie 2023, minorul se afla în faţa unui cazinou, unde pe fondul consumului de alcool, purta o discuţie telefonică violentă. Fără niciun motiv clar, acesta a spart sticla de alcool în apropierea mai multor maşini parcate, iar în acel moment, unul dintre proprietari a ieşit pentru a vedea dacă cioburile i-au avariat maşina. Atunci, între cele două persoane s-a declanşat un conflict cu privire la comportamentul băiatului care adresa injurii şi jigniri bărbatului.

"Nu are nimeni ce să îmi facă"

Când victima a intenţionat să se reîntoarcă în cazinou, tânărul l-a urmat iar când persoana vătămată i-a spus să nu intre, băiatul a scos un cuţit cu o lamă de 18 cm şi a început să ameninţe cu moartea, „te omor cu cuțitu, cum îmi zici tu mie să nu sparg sticle și că de ce le sparg în față mașinii, nu are nimeni ce să îmi facă, nimeni, în seara asta ori te omor pe tine, ori un polițai ori un român”, a spus minorul. „Uite-l pe ăsta, îl bag în tine, nu scapi în seara asta de cuțit, nu are nimeni ce să îmi facă, eu sunt minor”, adăugase tânărul în timp ce gesticula cu cuţitul în aer.

Pe acelaşi subiect

Între cel doi intervenise şi o femeie, care a primit acelaşi tratament agresiv din partea băiatului, spunându-i : ”te omor și pe tine, nu vă tai azi, vă tai mâine, nu vă tai pe voi vă prind copii, rudele”

Minorul a fost trimis în judecată

În urma incidentului, minorul a fost trimis în judecată de magistrații Judecătoriei Blaj pentru furt calificat în formă continuată și ameninţare iar dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Judecătoria Blaj, motivarea fiind făcută publică pe portalul rejust.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Nu vă tai azi, vă tai mâine!". Un minor de 16 ani a semănat teroare pe o stradă din Alba, după ce a ameninţat că înjunghie doi oameni cu un cuţit de 18 cm