Antena Meniu Search
x

Video Nuntă cu 1.700 de invitați în comuna unde doar 1% dintre locuitori s-au vaccinat. Primarul a fost la petrecere şi nu vede problema

Nuntă cu 1.700 de invitaţi în pandemie. Este aroganţa unor miri din Ţara Oaşului. S-au răzbunat după ce, anul trecut, poliţiştii le-au spart de două ori petrecerea, din cauza restricţiilor. La evenimentul ilegal au cântat artişti celebri, chiar sub ochii autorităţilor. Primarul a fost şi el prezent. Poliţiştii le-au făcut dosar penal mirilor...dar de nuntă.

de Redactia Observator

la 31.08.2021, 21:20

Vezi și

Nunta cu număr record de invitaţi a avut loc luni seară, în Târșolț, județul Satu Mare. Cei 1700 de invitaţi s-au înghesuit pe ringul de dans. De la localnici, la invitaţi de peste mări şi ţări, toţi s-au adunat să petreacă la nunta anului. Andra, Vlăduța Lupău, Armin Nicoară, şi Angela Rusu au cântat la petrecerea fără restricţii.

''A fost frumos, au venit vedete importante.''

''Au fost şi botezuri şi nunţi că n-a fost anul trecut nicio nuntă. Şi vin toţi de prin lume şi fac nunţi.''

La miezul nopţii, în timp ce toată lumea petrecea, localitatea a intrat în scenariul galben după ce a fost depăşit pragul de două infectări la mia de locuitori. La eveniment aveau voie doar 500 de persoane care să prezinte certificatul de vaccinare, test PCR negativ sau dovada că au trecut recent prin boală. Primarul a fost şi el la nuntă. Nu înţelege unde-i problema.

Pe acelaşi subiect

Grigore Pop, primar Târșolț: Haideţi să o luăm aşa... s-a dat drumul la nunţi. Ce era să facă omul?

Nuntă cu 1.700 de invitați în comuna unde doar 1% dintre locuitori s-au vaccinat

În comună, doar 1% dintre locuitori s-au vaccinat. 

''Vaccin v-aţi făcut?

Nu.

De ce?

Eu nici nu-mi fac ca am 71 de ani.''

Poliţiştii au văzut imaginile şi l-au amendat pe organizator cu 5.000 de lei. Au întocmit şi un dosar penal, dar de nuntă pentru miri.

Paula Gabor, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare: S-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor. 

Anul trecut, mirii au fost amendaţi de poliţişti cu 10.000 de lei după ce au petrecut alături de 300 de invitaţi după cununia civilă. Supăraţi că petrecerea le-a fost întreruptă, s-au adunat şi a doua zi, aşa că au mai primit încă 10.000 de lei amendă. Judecătorii au anulat însă amenzile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Nuntă cu 1.700 de invitați în comuna unde doar 1% dintre locuitori s-au vaccinat. Primarul a fost la petrecere şi nu vede problema