Antena Meniu Search
x

Detalii picante de la nunta anului, a primarului din Maramureș. Cei 3 mii de invitați s-au urmărit în direct de pe monitoare gigantice

3.000 de invitaţi au dansat cât i-au ţinut picioarele la cea mai mare nuntă care s-a văzut vreodată în România: nunta primarului din orașul maramureșean Ulmeni.

Vezi și

Aproape trei mii de invitaţi au dansat cât i-au ţinut picioarele la una dintre cele mai mari nunți care s-au văzut vreodată în România: nunta primarului din orașul maramureșean Ulmeni! Edilul s-a căsătorit cu o cântăreaţă de muzică populară. Iar petrecerea de azi-noapte a fost transmisă în direct, simultan din şapte restaurante pline ochi cu nuntași.

Pe ritmuri populare sau moderne, mirii au petrecut toată noaptea fără să obosească. Şi a fost o noapte lungă. Cea mai lungă din an. 

Primarul şi aleasa inimii sale - cântăreaţa de muzică populară Ioana Pricop - au făcut maraton între toate cele 7 restaurante din Ulmeni, dar şi din localităţile din împrejurimi, pentru a ajunge la toţi invitaţii. 3.000 de oameni au urmărit nunta în direct pe ecrane uriaşe, aşa că nu au ratat ce se întâmplă în celelalte săli.

Mirii s-au ocupat de nunta gigantică până la cel mai mic detaliu.

Ioana Pricop, cântăreaţă de muzică populară: "Mi-am ales rochia cred că cu o săptămâna înainte. Am mers singură. Şi când am apărut în faţa lui a fost cu totul altceva."

Printre invitaţi s-au numărat şi fostul preşedinte Traian Băsescu şi soţia sa, dar şi Elena Udrea, care a venit neînsoţită de logodnicul său. A atras toate privirile într-o rochie lungă, neagră, cu umerii la vedere. S-a ridicat de la masă doar pentru fotografii.

Elena Udrea: "Chiar mi-am dorit foarte mult să vin pentru că suntem prieteni, ne ştim de foarte mult timp.  Am văzut cu toţii cât de mult se iubesc."

Nunta s-a terminat abia în zori, când cei trei mii de invitaţi s-au retras spre case. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Detalii picante de la nunta anului, a primarului din Maramureș. Cei 3 mii de invitați s-au urmărit în direct de pe monitoare gigantice